Miere Biobee – O miere naturală!


Vă aduceţi aminte de gustul aromat al turtei dulci din copilărie, aceea făcută în casă de mama, bunica sau vecina? Dincolo de gustul inconfundabil al scorţişoarei se simţea cel al mierii de albine, un gust dulce şi blând ce-şi răsfăţa papilele gustative.

Am învăţat cu toţii, între timp, că mierea nu înseamnă doar dulceaţă, ci şi sănătate, mulţi numind mierea de albine ”hrană vie” datorită calităţilor sale nutritive şi a numeroaselor proprietăţi terapeutice (digestive, cardio-vasculare, respiratorii, în afecţiuni ale sistemului nervos, ale aparatului urinar, în boli infecţioase, în afecţiuni sanguine sau cutanate).

Sunt aşadar, nenumărate motive, în afara celor legate de gusturile dulci ale copilăriei, pentru care folosim, cu bună ştiinţă, mierea. 

Mierea este un amestec de fructoză (aproape 40%) şi glucoză (aproximativ 30%), apă în proporţie de 17%, vitamine şi minerale (13 %): vitamina C, un complex de vitamine B, calciu, magneziu, fosfor sau sodiu. Vitamine, aminoacizi, acizi organici, minerale, enzime provenite de la albine, bioflavonoizi si antioxidanti – toate acestea îi conferă o valoare terapeutică uriaşă.

Aşa încât, atunci când o cosumăm, cei mai buni nutrienţi din miere sunt absorbiţi în organism. Mierea este, practic, cel mai rapid şi puternic energizant natural cunoscut, aceasta ajutând enorm la un tonus bun.

Haideţi să vedem ce alte proprietăţi mai are:


– are efect antibacterian (mierea înhibă dezvoltarea bacteriilor iar bioflavonoidele aflate în miere au efect antibacterian direct). Mierea este folosită în tratarea rănilor şi arsurilor infectate cu bacterii rezistente la antibiotice.
– are efect antiinflamator (mierea conţine bioflavonoide cu proprietăţi antiinflamatori)i.
– este un excelent tonic pentru copii, convalescenţi şi pentru gravide.
– are efect detoxifiant (mierea conţine multă fructoză (în special mierea de salcâm) care ajută la o mai bună detoxifiere)
– poate fi folosită ca mijloc de prevenire a bolilor (diabet, obezitate, caria dentară, constipaţia, osteoporoza, menopauza prematură, tulburări de creştere şi de dezvoltare la copii).

Mierea poate fi folosită, după cum ştiţi, în limonadă, cafea sau ceaiuri (cu avertismentul că în lichid fierbinte îşi pierde din resursele nutritive). Sunt nenumărate feluri de miere de albine (de salcâm, de tei, polifloră, de repiţă, de cătină, de migdale etc.), toate la fel de hrănitoare, aşa că depinde doar de felul în care vă împieteniţi mai tare cu una din ele.

Sunt o mare iubitoare de miere și produse apicole. Mierea nu-mi lipsește niciodată, iar cand este vorba despre gust sau calitate, daca ar fi sa aleg, cu siguranta as merge pe calitate. Dar cand Miere BioBee vine cu ambele, atunci vorbim despre MIERE SAVUROASĂ!

Dintre toate companiile de pe piaţă, prefarata mea este Miere BioBee, deoarece au miere naturală extrasă doar din stupi amplasaţi în zone fără poluare.

Mierea BioBee este miere 100% naturală, colectată de la apicultori din Transilvania. Este o miere curată, fără antibiotice, fără glucoză industriala, fără nici un fel de alte „adaosuri”! DOAR MIERE!

Mierea BioBee este o miere savuroasă. Proveniența organică se reflectă în gustul puternic și aroma pătrunzătoare. Ea este o miere ideală atât pentru rețetele de prăjituri, cât și consumată ca atare pe pâine sau ca îndulcitor pentru ceai. Culoarea ei este mult mai intensă decât la mierea obișnuită. Atât mierea polifloră, cât și cea de salcâm au nuanțe puternice. Mirosul este și el foarte îmbietor, iar ambalajul simplu și de bun gust îi dă un aer rustic.

Pentru calitățile ei, mierea Miere Biobee este cu siguranță o miere care iese în evidență față de alte produsele apicole.

Miere de salcâm Biobee

Mierea de salcâm este o miere monofloră culeasă în general de la o singură specie de plantă, respectiv salcâm. Este asimilată foarte uşor de organism, oferind energie şi substanţe bioactive şi nutritive. Conţine vitaminele B1, B2, B6, B12, enzime, flavoane, flavonoide, compuşi aromatici, fitohormoni, acizi organici (lactic, oxalic, citric, malic), dextrină, compuşi ai azotului.

Mierea de salcâm are un efect tonic general, calmează tusea, este antiseptică şi este folosită în tratamentul asteniei şi nevrozelor.
Mierea de salcâm este un excelent tonic pentru copii, convalescenţi, pentru întărirea sistemului imunitar şi pentru femeile însărcinate.

Dacă mierea de salcam Miere Biobee este ca o adiere fină de mătase, mierea poliflora are o textură mai fermă, adunand o „avalanşă de simţuri şi arome” de parca întregul buchet al florilor de câmp ar vrea să-ţi fie dăruit într-o singură linguriță.

Miere polifloră Biobee

Miere polifloră  Biobee– Mierea polifloră este o miere bogată în vitamine şi săruri minerale. Mierea polifloră este obţinută de albine din nectarul florilor de câmp, rezultând astfel o miere care însumează proprietăţile active ale mai multor plante. Mierea polifloră conţine vitamina C, complexul de vitamine B, minerale, enzime, glucoză, zaharuri simple şi fructoză. Datorită conţinutului de glucoză, mierea polifloră poate cristaliza relativ uşor.

Mierea polifloră stimulează pofta de mâncare şi contribuie la o digestie corectă, ajută şi participă la activităţile zilnice ale ficatului, consumul de miere polifloră fiind recomandat pentru tratarea diverselor boli ale ficatului. În cazul unor deficienţe la nivel osos, precum demineralizarea sau osteoporoza, câteva linguriţe din mierea polifloră pot ajuta în procesul de refacere.

Este mierea cea mai îndrăgită de copii, deoarece este şi cea mai dulce miere de albine naturală, datorită conținutului ridicat de fructoză (zahărul natural din fructe şi plante) provenit de la mai multe flori.

Trebuie sa recunosc ca le iubesc deopotriă. Pe cea de salcâm o prefer alături de fructe şi iaurt la micul dejun, în timp ce mierea poliflora este suverană la cafeaua dimineţilor reci de toamnă, iar cea care m-am cucerit cu o „avalanşă de simţuri şi arome”  mai ceva ca mierea polifloră sau cea de este mierea de zmeură, pur şi simplu iubesc să savurez această miere mai ales acum iarna.

Miere de zmeură BioBee

Miere de zmeură – este o miere bio parfumată, cu aromă de zmeură, obținută de către apicultori prin plasarea stupilor de albine lângă culturile intense de zmeură, în lunile iunie-iulie, perioada de florenscență a zmeurei.

Mierea de zmeură o miere în care uneori pot fi găsite particule de polen, rezultând astfel o miere cu aromă mai puternică.

Mierea de zmeură este folosită atât pentru proprietățile sale terapeutice în prevenţia apariției osteoporozei și a sclerodermiei, în reglarea activităţii ovarelor, în calmarea tusei, pentru stimularea sistemului imunitar, ca remediu natural în cazul stărilor gripale, cât şi în uz extern ca de exemplu pentru măști cosmetice și tratamente faciale, mierea de zmeură conferind suplețe și catifelare pielii, dar în același timp având și efectul de reîntinerire a tenului matur.
Consum miere de multă vreme. Practic am înlocuit zahărul din bucătarie cu acest produs viu şi sănătos.


 De ce să consumi Miere Biobee ?

Miere Biobee este recunoscută pentru proprietățile sale miraculoase. Mierea BioBee pe de altă parte, este fără îndoială un dar de neprețuit!

Cea mai bună sursă de antioxidanți!

Mierea conține fenoli, compuși organici cu rol antioxidant. Aceștia ajută celulele să se refacă și le protejează, încetinind procesul de îmbătrânire. Mai ales mierea organică este o sursă importantă de antioxidanți și consumul acesteia previne chiar și bolile de inimă!

Încearcă și tu Mierea Biobee  și convinge-te de proprietățile ei. Nu trebuie să cauți peste mări și țări cele mai bune produse organice pentru tine și familia ta. Produsele apicole de la Mierea bio sunt la înemâna oricărui român.

Pentru recomandări în privința produselor apicole și a celor mai bune oferte, specialiștii din cadrul Mierea Biobee vă pot îndruma cu folos atât online pe site, dar şi pe pagina lor de Facebook.

Alege sănătos, alege Miere Biobee!

Facebook – Miere BioBee

Website – Miere BioBee

Recomand din inimă!

Crede în Tine!

Lasa un comentariu