Carte cu personalitate – Un cadou dăruit din inimă!


“Cel mai bun cadou este acela dăruit din inimă.”   Kevin Heath

O carte personalizată este cadoul ideal în orice situaţie, indiferent că este vorba de ziua de naştere, aniversarea anilor de căsatorie, cadou pentru soră sau mamă.

Cartea personalizată are în spate o poveste unică, încarcată de emoţie, amintiri frumoase, zâmbete şi bucurie.  În paginile fiecărei carţi personalizate se află clipe preţioase, foarte importante pentru deţinătorul cărtii. O carte personalizată mi se pare cel mai frumos gest de iubire şi apreciere faţă de cei dragi.

Când dăruieşti o Carte personalizată oferi bucurie, amintiri frumoase, arăţi preţuire faţă de persoana care primeşte cadoul personalizat.

Îmi plac cadourile care spun poveşti, cadourile care aduc bucurie şi emoţie în suflet, îmi plac cadourile care ajung acolo unde trebuie, adică în suflet! Îmi plac foarte mult cadourile persoanizate, un cadou personalizat este plin de emoţie, foarte potrivit pentru a fi dăruit în orice moment, este realizat de tine, prin urmare arată cu atât mai mult aprecierea pe care i-o porţi persoanei căreia îţi doreşti să o surprinzi în cel mai plăcut şi emoționant mod! Te asigur că nu vei da greş cu un asemenea Cadou personalizat!

Eu am ales să-mi surprind Mama cu un astfel de cadou personalizat, un cadou realizat din adâncul inimii – O carte personalizată care a bucurat-o enorm pe Mama mea, dar şi pe mine.

În acelaşi timp este un produs de calitate, paginile carţii personalizate sunt de calitate, coperţile din carton, iar senzaţia de a răsfoi filă cu filă şi a depăna amintirile din poze este unică.

Vă prezint cel mai frumos cadou personalizat!

Aşadar vă invit să răsfoiţi împreună cu mine – O carte cu personalitate!

Cadoul mamei mi-a depăşit cu mult aşteptările!    

Recomand din inimă un astfel de cadou deoarece ai posibilitatea să personalizezi cartea cum îţi doreşti, poţi adăuga text pentru a-i spune persoanei dragi cuvintele de mulţumire, este un cadou pentru care nu trebuie să umbli în magazine, aşadar ai confortul de a crea cartea personalizată din fata PC-ului, care ulterior iţi este livrată acasă într-o cutie elegantă cu fundiţă, nu trebuie să te mai gândeşti la o alternativă de ambalare, este un cadou care foarte uşor poate fi trimis la distanţă, dacă prietena, sora, mama sau bunica se află în alt oraş, trebuie doar sa alegi adresa de destinaţie a persoanei căreia îi faci cadoul şi de restul se ocupă nişte Oameni minunaţi care fac parte din acest frumos proiect – O carte cu personalitate.

Îmi place foarte mult ideea aceasta de cadou personalizat, este o alegere foarte potrivită pentru persoanele apropiate, cu care împărtăşeşti o sumedenie de amintiri frumoase!

Pentru recomandări în privința realizării unui astfel de Cadou personalizat și a celor mai bune oferte, specialiștii din cadrul echipei Carte cu personalitate, vă pot îndruma cu folos atât online pe site, dar şi pe pagina lor de Facebook.

Recomand din inimă!

Crede în Tine!

Lasa un comentariu