Fury – Un film care merită văzut!


De la Saving Private Ryan nu am mai văzut un film atât de bun despre al Doilea Razboi Mondial. Această raritate nu e neapărat bună, pentru ca ar trebui făcute mai multe filme pe acest subiect, dar ne lasă să ne bucurăm mai mult când apare un film reuşit, aşa cum este Fury.

Fury un film aventură, acțiune, dramă, război, acest film a fost peste așteptările mele.

Îl regăsim pe frumosul Brad Pitt în rolul principal, puțin îmbătrânit, dar rolul i se potrivește de minune. În timpul celui de-al doilea război mondial, pe măsură ce americanii înaintează spre inima Germaniei naziste, trupele americane câștigă teren datorită bunei strategii. Dar, din păcate, în urma unei ambuscade, tancurile sunt distruse și rămâne doar Don „Wardaddy” Collier împreună cu echipajul său. Acum e momentul să ia o decizie, fie se predau și suportă consecințele, fie își adună toate forțele și armele și luptă până la capăt.

Nu am să vă spun mai multe despre film, am să vă las pe voi să vă convingeţi ca este un film foarte bun, actori bine aleși pentru fiecare rol, un film pe care îl veți urmări cu sufletul la gură!

Recomand din inimă!

Crede în Tine!

Lasa un comentariu