Miracol în celula 7 – un film plin de emoţie!


Miracol în celula 7 este un film plin de emoție, care surprinde una dintre cele mai frumoase povești de iubire dintre un tată și o fiică. O legătură puternică care nu poate fi ruptă nici de distanță, nici de problemele de sănătate, nici de legislația autoritară din perioada respectivă din Turcia, nici de nimic. E o iubire de tată-fiică care rupe toate barierele societății.

E un film care doare. Doare pentru că iți atinge toate corzile sensibile din corp. Îți răscolește fiecare emoție. Și plângi de fericire. Și plângi de tristețe. Și te cucerește cu toate astea.

Filmul Miracol în celula 7 spune povestea lui Memo și a fiicei sale, Ova. Memo este un tată care suferă de dizabilități intelectuale, însă asta nu-l împiedică cu nimic să-i poarte fiicei lui o iubire aparte și să creeze o relație specială între ei doi. Viața lor era fericită împreună. Însă fericirea lor e destrămată cu o lovitură de ciocan în momentul în care Memo este condamnat pentru o crimă pe care nu a comis-o.

Însă frumusețea relației dintre tată și fiică, Memo și Ova, se intensifică. Și-ți umple obrajii de lacrimi și sufletul de suspine.

Mie mi-a plăcut foarte mult. Cred că e unul dintre cele mai frumoase filme pe care le-am văzut în ultima vreme, cu o poveste plină de emoție, un film care m-a emoţionat profound, un film la care am plâns până mi s-au umflat ochii, am văzut multe filme bune, dar acesta m-a emoţionat profound! Mi-a rupt sufletul! Este un film extrem de sensibil, foarte, foarte bine jucat, un film dureros.

Te trec deodată şi furia nedreptăţilor mărunte şi a celor uriaşe, neputinţa şi tristeţea. Simţi şi trăieşti drama fiecărui personaj, eşti şi copilul, şi părintele şi bunica.

Un film emoţionat, un film care iți atinge toate corzile sensibile din corp. Îți răscolește fiecare emoție. Și plângi de fericire. Și plângi de tristețe. Și te cucerește cu toate astea!

Merită văzut!

E pe Netflix, să nu îl rataţi!

Crede în Tine!

Lasa un comentariu