Infinty Honey – Dulce divin! 


“Dacă ar dispărea albina de pe suprafaţa globului, omul ar mai avea doar patru ani de trăit!”   – Albert Einstein

Relația dintre albine și flori reprezintă una dintre minunile universului, o dovadă că regnul vegetal și animal au fost făcute să trăiască în armonie. “Albinele au nevoie de flori ca să trăiască și florile au nevoie de albine ca să rodească”, spunea savantul francez Gaston Bonier.

Şi între toate vieţuitoarele ce respiră puritatea naturii, albina este unica insectă a cărei valoare este inestimabilă, singura care trudeşte să ofere hrană omului.

Albina este trubadurul florilor, colindându-le neobosită toată ziua, adunând stropi de aur pe care îi pune la păstrare în visteria stupului.

Aceste mici viețuitoare sunt neprețuite pentru noi, oamenii. Prin munca lor grea, ele realizează lucruri uimitoare și sunt unele dintre cele mai importante vietăți din întreaga lume. Cea mai importantă sarcină a lor este polenizarea plantelor. Fără acest serviciu gratuit oferit de către albine, ar trebui să ne descurcăm fără o treime dintre produsele alimentare pe care le utilizăm acum.

Mierea de albine este un pilon esențial al ecosistemului nostru. Mai mult de 80% dintre plantele ce înfloresc, depind de polenizare. Fără această polenizare încrucișată, multe plante nu ar putea să producă fructe și semințe. Întregul nostru spațiu rural, dieta noastră și existența multor specii de plante și de animale ar fi amenințate.

Mierea de albine este recunoscută de mii de ani pentru beneficiile pe care le aduce pentru sănătate, dar şi pentru frumuseţe.

Acest elixir pe care albinele îl transformă cu alchimia lor în aur dulce, a fost încă din cele mai vechi timpuri preţuit ca un giuvaier. Dar în afară de culoarea ei seducătoare, mierea are superputeri ştiinţific demonstrate care aduagă farmecului său puteri vindecătoare.

Există ceva cu adevărat poetic în miere. Fiecare picătură adună bogăţaia soarelui ce coboară în stropii de rouă, parfumul florilor ce dă dulceaţă şi zumzetul neobosit al albinelor ce aduce toată poezia în borcanele Infinity – O Miere pură din Munţii României!

Sunt o mare iubitoare de miere și produse apicole. La mine în casă mierea şi produsele apicole au fost prezente dintotdeauna. Am copilărit lângă stupi, am privit fascinată lumea micuţelor truditoare şi m-am răsfăţat cu darurile lor. Personal nu pot concepe un stil de viaţă sănătos fără o lingură de miere pe zi.

De curând am redescoperit cu drag gustul mierii autentice, fix aşa cum ieşea din stupii bunicului meu, în borcanele Infinity şi de atunci am înlocuit zahărul cu aurul lichid şi preţios al stupului.

Mierea de la Honey Infinity este singura pe care pot să o compar cu mierea pe care o mâncam când eram copil, mierea aceea pură şi curată din stupii bunicului. Aceeaşi aromă parfumată, aceeaşi textură, acelşi miros inconfundabil de sănătate pură, de verde, de aer curat, de zmeură de flori şi de pădure…

Astăzi, stupii bunicului lângă care am crescut sunt o amintire, însă gustul mierii de altădată l-am regăsit în borcanele Honey Infinty.

Regăsesc în mierea Honey Infinity toate gusturile şi texturile pe care le savuram în copilărie. Natura vie în fiecare linguriţă! Pur şi simplu o ador!

Fie ca o consumați pe pâine, în prăjituri, în ceai sau pur și simplu așa cum este, mierea este medicament, nu doar aliment! Mierea de albine nu este numai gustoasă, ci și un adevărat izvor de sănătate. Încercaţi să transformaţi într-un obicei consumul de miere!

Aşadar, dacă sunteţi în căutarea unui stil de viaţă sănătos, sau sunteţi în căutarea unui mod de a vă începe ziua cu energie sau să vă consolidaţi sistemul imunitar, atunci trebuie să încercaţi produse Honey Infinity.

Pentru recomandări în privința acestor produse apicole de înaltă calitate, pure, naturale și a celor mai bune oferte, specialiștii din cadrul Honey Infinty vă pot îndruma cu folos atât online pe site, dar şi pe pagina lor de Facebook.

Recomand cu drag porţia de sănătate oferită de natură, culeasă cu harnicie de albine şi ambalată cu atâta grijă şi preţuire de Honey Infinity.

Crede în Tine!

Un comentariu

  • Fabiana
    24 aprilie 2020 at 11:45 am

    Este o miere incredibil de gustoasa! Pe langa infinitatea de beneficii pe care o are fiecare sortiment in parte! In doua cuvinte Infinity Honey este “Farmacia Florilor”

Lasa un comentariu