Nu-ţi lăsa visurile să devină regrete, urmează-le


  „Toate visurile noastre pot deveni realitate dacă avem curajul să le urmăm.” – Walt Disney

Toți suntem aici pe pământ pentru a ne îndeplini visele cele mai mărețe. Cu siguranță și tu ai unul. Poate nu l-ai conștientizat, dar el există. O pasiune, un entuziasm, o dorință intensă. Toate acestea fac parte din noi, și le avem fiecare.

Cine te împiedică să-ți îndeplinești visele?

Dacă îți dorești un lucru cu adevărat, atunci luptă pentru el până în momentul în care știi că îl vei îndeplini. Lucrurile frumoase vin din răbdare, muncă și perseverență și din încrederea în sine și în forțele proprii.

„Cred că unul dintre cele mai mari riscuri în viață este să nu ai niciodată curajul să riști.” – Oprah Winfrey

Niciodată nu vei știi cu adevărat cum a fost dacă nu ești perseverent și hotărât. Trebuie să știi ce îți dorești de la tine și de la viață. Este foarte important să nu pui la suflet vorbele oamenilor, pentru că atunci va fi mult mai ușor să renunți. Iar dacă renunți, apar întrebările de genul: cum era dacă? Dar dacă mi-aș fi ascultat inima, și nu oamenii?

„Mergi cu încredere în direcția visurilor tale. Trăiește viața pe care ți-ai imaginat-o.” – Henry David Thoreau

Dacă lupți pentru visurile tale, pas cu pas te vei apropia de ele, pentru că efortul din fiecare zi te apropie tot mai mult de realitate. Este exact ca și cum ai construi un zid: pui în fiecare zi câte o carămidă, dar ai grijă să nu cadă.

Dragostea și susținerea celor dragi pot fi câteva lucruri cu adevărat importante în acest proces. Dacă știi că există câțiva oameni care te susțin, atunci inevitabil primești mai multă putere. Crezi mai mult în tine!

Deci nu uita: fii consecvent, urmărește-ți visul și nu uita uita că orice este posibil dacă ai încredere în tine!

„Ţintește spre lună. Chiar dacă nu reușești, măcar vei fi printre stele.” – Les Brown

Aşadar, ţine-ţi privirea către stele şi picioarele adânc înfipte în pământ!

Crede în Tine!

Lasa un comentariu