Viaţa nu se explică, ci se trăieşte!


 “Viaţa însăşi este magie, iar dacă nu crezi asta, măcar încearcă să o trăieşti ca pe ceva magic.“ – Albert Einstein

Viața este despre visuri neîmpărtășite nimănui, tocmai pentru că le vrei împlinite, trăite, despre a-ţi croi propria cărare în acest vârtej de lumi.

Viața este despre agonie și extaz, despre căutarea omului drag, despre bune și rele pe care trebuie să le îmbrățișăm deopotrivă. Viața e despre cei pe care-i întâlnim și despre experiențele avute.

Viața este despre a-ți căuta fiecare gând și dorință fisurate de alții, cu intenția clară de a le îmbina atât de bine, încât să nu le mai poată observa cineva, vreodată. Șlefuirea lor ar trebui să ducă, în final, la acea strălucire care înnobilează cele mai frumoase pietre prețioase.

Viața nu e despre a ne irosi existența punând ban pe ban pentru a strânge averi, ci despre a dansa în ploaie, despre a trăi bucurându-ne de fiecare răsărit sau apus de soare, de primăverile pe care nu ne mai săturăm să le vedem înflorind, de iernile geroase cu steluțe de cristal care ne bat în geam.

Lăsați-vă gândurile să încolțească și să crească pentru a vă construi realitatea de zi cu zi! Lăsați-vă mintea să zboare spre ceea ce e mai greu, fie și de închipuit! Da, o minte liberă va fi întotdeauna greu de strunit, dar te va face să prinzi aripi.

Și dacă ajungeți la momentele în care nu mai știți ce vreți, răspunsul la o singură întrebare ar trebui să fie edificator: de ce-am venit aici, de ce-am vrut să mă nasc? Indiferent de luna și anul în care v-ați născut, puteți considera acest moment o nouă aniversare. Apoi, nu vă rămâne decât să purcedeți  la drum pentru a vă croi propria voastră lume, în care v-ar plăcea să trăiți.

Viața e filmul acela pe care-l proiectăm la final, știind că am avut șansa de a fi regizor și actor deopotrivă.

Crede în Tine!

Lasa un comentariu

Cine sunt eu

Îmi doresc ca prin această frumoasă călătorie a mea prin viață , sa pot să inspir frumos oamenii, prin cuvintele, faptele, gesturile și frumusețea lumii mele interioare.
citeste mai mult