Singurul lucru care există cu adevărat în viaţa ta este astăzi!


„Bucură-te de viaţa ta astăzi pentru că ziua de ieri a trecut, iar cea de mâine poate nu mai vine.” – Alan Kay

Singurul lucru care există cu adevărat în viața ta este astăzi! Și dacă nu acorzi atenție acestei zile, ești deja pe jumătate mort.

Nu există momente decisive care să poată fi atinse doar în viitorul îndepărtat. Există doar aici și acum, sunt doar zile din viața ta!

Și îți petreci cea mai mare parte a acestora, ne știind pe ce.

Nu știi dacă următorul tău moment al vieții nu va fi ultimul… și dacă nu al tău, atunci al tatălui tău sau al celui mai bun prieten.

Ești născut într-o singură zi. Mori într-o zi. Întâlnești dragostea vieții tale într-o singură zi…

Sentimentele tale nu sunt niciodată finale, dar fiecare moment în care trăiești este dispărut pentru totdeauna și nu va mai fi returnat.

Ce încerc să spun? Totul este foarte simplu: este foarte posibil dacă nu faci ceva astăzi, timpul pentru asta nu va veni niciodată. Și dacă ai ceva la care ai visat întotdeauna, dar ai continuat să renunți pentru mai târziu, fă primul pas chiar acum. Timpul nu te schimbă deloc. Numai tu te poți schimba.

Și în timp ce vei pune totul pe mâine, acest „mâine” nu va veni niciodată. Circumstanțele tale de viață nu devin mai bune sau mai rele, începi doar să le percepi altfel. Viața nu se schimbă deloc, dar ești – oh, ești destul de capabil să te schimbi. Și când te schimbi, nu devii doar mai susceptibil la inevitabil, îl lași în viața ta.

Se pot întâmpla multe într-o zi. Ești născut într-o zi și într-o zi vei muri. Ai nevoie doar de o zi pentru a întâmpina dragostea vieții tale.

Totul ce e minunat, magnific, fermecător și minunat care ți se întâmplă, de regulă, se întâmplă brusc, pe neașteptate și practic perfect – fără planificarea ta, și uneori chiar contrar tuturor planurilor tale.

De foarte multe ori ești cel mai mare obstacol în calea ta spre fericire.

Tot ce ai cu adevărat este astăzi. Mâine poate fi doar o idee, un concept. De fapt, nu există!

Crede în Tine!

Lasa un comentariu