Creat din dragoste pentru copii şi părinţi – By Danina


 —“Copiii sunt cheile paradisului.” – Eric Hoffer

Copii sunt cele mai preţioase fiinţe pentru noi, parinţii. Întotdeauna încercăm să le oferim ce este mai bun, să îi păzim şi să le asigurăm cele mai bune condiţii, astfel încât ei să se dezvolte frumos şi armonios. Nici când vine vorba de îmbrăcăminte sau încălţăminte, lucrurile nu stau diferit. Având în vedere că şi moda copiilor s-a dezvoltat foarte mult în ultimii ani, este firesc să dorim să îi îmbrăcam cu cele mai bune şi mai frumoase hăinuţe, pentru ca ei să fie în trend.

Din punctul meu de vedere, hainele pentru copiii mici trebuie selectate astfel încât să aibă anumite caracteristici adecvate date de materialul folosit la realizarea lor: să fie confortabile, să nu supraincalzească, să nu producă iritaţii pe piele, să fie rezistente la spălat, durabile la purtat. Îmbrăcămintea trebuie să fie frumoasă, să-i placă şi copilului şi musai să fie din bumbac!

Dacă alegi un brand românesc, precum Danina Line, îi vei putea cumpăra puiului tău articole vestimentare de calitate la preţuri accesibile oricui.

Sunt fericită şi entuziasmată să scriu astăzi despre lumea frumuseţilor by Danina, o lume a copilăriei, a inocenţei, o lume minunată plină de culore!

Brandul “by Danina ” s-a născut în 2007 din dragoste  faţă de copii şi din dorinţa de a produce româneşte pe o piaţă prea plină de produse de import. În 2019 colecţia de hăinuţe pentru bebeluşi şi copii Nan by Danina Line devine by Danina. Pentru că poartă amprenta Daninei, manager, director de creaţie şi mamă.

Hăinuţele by Danina spun poveşti cu fiecare model imprimat, poveşti trainice, nemuritoare, menite să rămână acolo indiferent câtă apă trece peste ele.

Fiecare hăinuţă by Danina este creată, croită, cusută şi imprimată cu dragoste în România. Eu i-am descoperit întâmplător, însă m-au cucerit cu hănuţele lor foarte drăgălaşe şi de calitate.

Dacă eşti în căutare de articole pentru cei mici, iţi sugerez să vezi colecţia de articole pentru copii by Danina , pur şi simplu te vei îndrăgosti de ele!

Pe pagina de Facebook by Danina găsim, mereu, daruri de suflet pentru cei pe care îi iubim fără măsură. Eu am găsit cele mai frumoase şi pufoase hăinuţe pentru minunatul meu băieţel.

Am să vă prezint doar câteva din aceste hăinuţe deosebite!

Body-urile, tricourile, costumaşele funny, dar şi pijamalele sunt de nelipsit din garderoba noatră!

Unul din articolele vedetă ale garderobei de bebeluși este body-ul. Motivele sunt evidente: sunt confortabile, practice, ușor de deschis și închis. În plus, poți găsi o mulțime de modele drăguțe, cu imprimeuri adorabile.Nu-i aşa că sunt foarte, foarte drăguţe?

Nouă ne plac foarte mult, iar băieţelul meu este fericit şi se simte minunat în aceste hăinuţe frumoase!

Aşadar, dacă vrei să faci un cadou de suflet piticului tău că tot se apropie ziua Copilului, alege Magazinul online by Danina creat din dragoste pentru copii şi părinți. Toate hainuţele lor sunt foarte frumoase şi drăgălaşe realizate din materiale de cea mai bună calitate, au imprimeuri moderne şi culori vesele, deosebite, special create pentru bebeluşi şi copii.

Pentru recomandări în privința hainutelor și a celor mai bune oferte, specialiștii din cadrul Magazinului online by Danina vă pot îndruma cu folos atât online pe site, dar şi pe pagina lor de Facebook.

Recomand cu drag!

Crede în Tine!

Lasa un comentariu