Fii cel care iubeşte mereu din toată inima


Oricâte greutăți întâlnești pe această lume, fii întotdeauna omul căruia nu îi este frică să iubească.

Fii omul care iubește mai mult, care este întotdeauna gata să dea o mână de ajutor.

Fii cel care nu se teme să fie vulnerabil. Cel care are curajul să ceară ajutor dacă are nevoie de cineva cu care să împartă povara. Fii cel care nu-i este rușine să se simtă distrus. Cel care recunoaște și acceptă faptul că toți avem nevoie de timp pentru a fi vindecați – și asta este normal.

Fii omul care cu demnitate acceptă tristețea când devine foarte dificil. Fii suficient de îndrăzneț pentru a simți și accepta fiecare bucată din emoțiile tale. Acest lucru te face uman. Fii cel care nu condamnă niciodată nici emoțiile sale, nici ale altora. Permite-ți să simți.

Fii cel care iubește mereu din toată inima și care, în același timp, nu transformă viața unei persoane dragi în închisoare.

Fii cel care crede că marea iubire pe care o dai celorlalți îți va reveni cu siguranță. Cel care crede că persoanele care sunt destinate să fie în preajmă vor găsi întotdeauna o cale spre tine. Fii cel care dă întotdeauna ce este mai bun din sine, tuturor celor pe care îi iubește.

Fii cel care iubește mai mult, chiar dacă pare periculos și riscant. Fii suficient de curajos pentru a accepta eșecul și pierderea.

Și cel mai important, fii cel care iartă mereu. Cel care nu dă vina pe nimeni pentru pierderea sa. Cel care nu se urăște pe sine pentru o relație ruptă sau pentru dragostea față de persoana greșită. Nu regreta dragostea ta.

Lumea are nevoie de oameni ca tine. Marea dragoste pe care o oferi altora nu este un semn al slăbiciunii, ci un simbol al puterii.

Lasă o amprentă adâncă în inimile altor oameni. Inspiră-i să creadă în ei înșiși.

Crede în Tine!

Lasa un comentariu