Pălăriile de vară nu sunt doar un accesoriu care se poartă la plajă


Pălăria reprezintă un accesoriu important, atât datorită utilității sale benefice împotriva soarelui, dar și pentru accesorizarea ținutelor cu stil.

În acest an, pălăriile de vară cu mesaje reprezintă un must have. Mesajele amuzante sau expresii uzuale, specifice sezonului cald, pot fi un plus de originalitate. Pălăriile sunt de nenumărate feluri și sunt benefice pentru sănătatea pielii, dar și foarte chic, dezvăluind stilul celei care alege să o poarte.

Pălăria cu accesorii florale

Pălăriile de vară nu sunt doar un accesoriu care se poartă la plajă. Pot fi chiar un detaliu inedit, ce poate completa oricăre ținută de vară, pentru că oferta este variată, iar paleta modelelor este vastă, mai ales în cazul pălăriilor cu funde sau accesorizate cu flori, care pot avea culori și dimensiuni variate, devenind accesorii foarte versatile.

Pălăria Floppy

Aduce un plus de feminitate și este extrem de potrivită pentru o ținută boho chic. Pălăriile mari, cu boruri ample și ușor ondulate sunt propuse pentru femeile ușor excentrice.

La mare sau la piscină este necesar să nu uităm să ne protejezăm tenul și părul, purtând pălării de soare cu boruri largi sau din paie, care dau un plus de eleganță, atât unei ținute formate doar din costumul de baie, cât și alături de o rochie ușoară din voal.

Principala tendință a verii rămâne feminitatea și naturalețea, prin accesorizarea ținutelor cu pălării inedite, care vor încanta orice femeie care dorește să se protejeze împotriva razelor soarelui, dar și să rămână în trend.

Crede în Tine!

Lasa un comentariu