Hold me forever – Bijuterii cu lapte matern & ADN


— “ O mamă îşi poate ţine doar o vreme copilul în braţe, dar din inimă nu-i dă drumul până la sfârşitul vieţii.”

Emoţiile trăite de o femeie atunci când devine mamă sunt unice. Iubirea pe care i-o poartă bebeluşului său încă din timpul sarcinii crează o primă legatură între cei doi, însă aceasta devine mai puternică între mamă şi bebeluşul său în prima clipă de viaţă a acestora împreună. Braţele mamei vor fi primul pas către sânul care îl va alăpta pe bebeluş şi care îi va da laptele matern atât de benefic pentru dezvoltarea sa. Alăptarea este conexiunea care îi apropie emoţional pe cei doi şi laptele matern este şi va fi mereu considerat “standardul de aur” pentru nutriţia bebeluşilor datorită beneficilor acestuia.

Alăptarea este doar o picătură în oceanul de iubire pentru un copil, iar pentru mine, sentimentul pe care mi-l oferă alăptatul, este unul dintre cele mai împlinitoare sentimente din viaţa mea. Este unul dintre cele mai de preţ daruri pe care i le pot oferi puiului meu şi mie. Deoarece alăptarea oferă numeroase beneficii şi mamei, nu numai bebeluşilor. Atunci când îmi ţin puiul la pieptul meu şi ne privim în ochi, toată lumea s-ar putea prăbuşi în jurul meu, iar mie nu mi-ar păsa, fiindcă momentele acelea, sunt ale noastre şi atât!

Am avut un start foarte, foarte greu în alăptare, dar mi-am dorit enorm să reusesc. Cu multă voinţă, iubire, dorinţă şi perseverenţă am reusit şi este Minunat!!! Nu mai are sens să vă spun cât de greu a fost pentru că a fost foarte, foarte greu. Sunt fericită că am reuşit să îmi alăptez puiul şi voi face asta până când el o să  decidă să ne luăm rămas bun de la cea mai frumoasă etapă din viaţa noastră şi lăsând totodată loc următoarelor etape şi momente frumoase care vor venii după alăptare. Spun asta cu lacrimi în ochi pentru că alăptarea oferă o conexiune magică, unică între tine ca mamă şi puiul tău, în acele momente simţi cum Dumnezeu opreşte timpul în loc doar pentru voi, iar tu ca mamă îţi doreşti din adâncul inimii ca acele momente unice, acele trăiri magice să rămână pentru totdeuna! Dar viaţa are cursul ei, timpul trece foarte repede şi fără să realizam ne trezim cu puiul de om ca nu mai este bebeluş şi că uşor, uşor alaptarea, cea mai emoţionantă, cea mai intimă şi frumoasă etapă din viaţa unei mămici şi a puiului ei se termină. Iar tu ca mamă îţi plânge sufletul, îţi plânge sufletul de dor că puiu tău de om nu mai este bebe mic, că nu mai stă lipit la pieptul tău şi realizezi cu nostalgie că această etapă din viaţa unei mămici şi puiul ei este firească şi că timpul nu-l putem opri.

Ne purtăm copilaşii pentru o perioadă scurtă în brațe și îi purtăm în inimă pentru totdeauna. Ştim cu toții că această faimoasă zicală este adevărată, însă Dragostea unei mame pentru puiul ei este infinită, iar timpul nu-l putem opri, dar putem rupe o bucăţică din el, pe care să o păstrăm pentru totdeauna.

Eu mi-am dorit din adâncul sufletului un strop de amintire pentru cea mai frumoasă etapă din viaţa mea şi anume alăptarea. Mi-am dorit ceva special, unic, ceva mai presus de gânduri, ceva care să-mi amintească cu drag, entuzisam şi nostalgie de momentele noastre  magice din timpul alăptării.

Am căutat şi am gasit Hold me forever – Bijuterii cu lapte matern & ADN am cunoscut o pe Anca, o mamică minunată, care a strâns toată iubirea pentru puiul ei şi cu ajutorul acestuia a început să creeze bijuterii din lapte matern.

Da, amintirile mele unice şi magice din perioada în care am alaptăt şi încă mai alăptez îmi vor rămâne mereu acum mărturie prin niște frumoase și unice bijuterii, create manual de către o mămică minunată şi talentată care lucrează într-un mod unicat, îşi pune sufletul în creaţiile sale şi ne ofera bucăţi din copilaria micuţilor noştri transpusă în bijuterii cu lapte matern.
 
Mâinile magice ale minunatei mămici  din atelierul Hold me forever – Bijuterii cu lapte matern & ADN, creează bijuterii cu lapte matern şi prima şuviţă de păr a lui bebe şi nu numai. Câte un strop de amintire pentru fiecare etapă pe care îţi doreşti să o păstrezi cumva, mai presus de gânduri exact cum mi-am dorit eu.

Nu ştiu cum vi se par, dar eu m-am îndrăgostit de ele, de la prima vedere. Pe lângă faptul că fiecare bijuterie este unicat, reuşeşte şi să transmită toată dragostea de mamă ce se regăseşte în laptele pentru puiul ei.

Ca să devină bijuterie, laptele matern este procesat şi solidificat, apoi combinat cu diferite răşini şi decorat pentru a putea fi transformat apoi în bijuteria respectivă. Întregul proces durează aproximativ opt săptămâni. Pentru o bijuterie creată din lapte matern este nevoie de aproximativ 50 de mililitri de lapte.

Se pot realiza din aur sau argint, iar modelul îl alegi sau îl creezi împreună cu minunata Anca.

Timpul de execuţie şi orice alt detaliu, îl găsesti pe pagina de Facebook a atelierului, împreună cu multe alte modele ce îţi vor încânta şi ţie cu siguranţă privirea.

Cred că nicio bijuterie din casa noastră nu va avea valoarea celei ce va păstra laptele nostru matern – dovada unui miracol care s-a produs în viața noastră, dar și a dragostei infinite.

Vă recomand din inimă să accesați pagina de facebook Hold me forever – Bijuterii cu lapte matern & ADN.

Pentru că perioada magică dintre mămică şi bebeluşul la pieptul mamei este atât de scurtă şi irepetabilă. Fiecare mămică îşi doreşte ceva special, ceva unic care să le amintească cu drag şi nostalgie de acele clipe unice şi de neuitat petrecute cu minunea ei. Iar aceste Bijuterii reprezintă cel mai frumos mod de a păstra o astfel de amintire unor astfel de momente unice şi emoţionate din viaţa unei mame.

Recomand din inimă!

Facebook – Hold me forever – Bijuterii cu lapte matern & ADN

Crede în Tine!

Lasa un comentariu