Melissimo – Delicios de sănătos!


Sănătatea e darul cel mai frumos și mai bogat pe care natura știe să-l facă. Fericirea constă, în primul rând, în sănătate.

Sucurile naturale ar trebui să facă parte dintr-un stil de viață sănătos pentru că ele ne oferă doza de vitamine și minerale necesară funcționării optime a organismului. Ele pot fi introduse la micul dejun pentru a-ți începe ziua cu multă energie și bună dispoziție sau ca gustări între mese. În momentul în care alegi un suc natural, poți fi sigur că nu are aditivi artificiali, zahăr sau alți îndulcitori care ar putea să îți afecteze sănătatea. Sucul natural este un produs obținut exclusiv din fructe sau legume, culoarea și aroma lui provenind strict din ingredientele pe care le folosești.
  
Este deja binecunoscut faptul că ar trebui să bem zilnic doi litri de lichide. Nevoia de hidratare depinde în mod direct de stilul de viață pe care îl adoptăm, de alimentația noastră și de nivelul de efort fizic pe care îl depunem zilnic. O persoană energică, cu agenda plină de activități fizice, va avea nevoie chiar de mult mai multe lichide pentru a se putea hidrata corespunzător decât una care lucrează într-un birou.

Sucurile naturale au un conținut ridicat de apă în compoziție, așa că includerea lor în dietă este benefică pentru atingerea nivelului optim de hidratare. Consumând sucuri proaspete din frute sau legume, pielea își va recăpăta elasticitatea, mușchii vor deveni mai puternici, iar creierul va funcționa perfect.

Cum unul dintre lucrurile pe care îmi place să le fac este să împart cu cititorii blogului micile mele descoperiri, sunt fericită şi entuziasmată să scriu astăzi despre Sucurile Melissimo.

M-am îndrăgostit de aceste sucuri din clipa când le-am savurat pentru prima dată! Pur şi simplu m-au cucerit!

Sucurile Melissimo sunt o opţiune ideală pentru a vă reîmprospăta oricând şi oriunde, având o serie de beneficii importante pentru organismul nostru, însă cel mai important este aportul de vitamine și minerale pe care ni-l aduce. Nu reușim întotdeauna să ne luăm vitaminele și mineralele necesare din alimentație, tocmai de aceea, un pahar de suc natural te va ajuta să suplinești lipsa de vitamine.

Nectarul de Cătină Melissimo e alegerea perfectă pentru un boost de imunitate Delicios de Sănătos. Conţine 60% catina bio şi 40% miere bio de albine.

Cătina este produsul de băză și ingredientul comun din toate produsele Melissomo.

Cătina conține peste 200 de substanțe nutritive, inclusiv acizi grași pe care organismul uman nu îi poate produce.

În același timp, cătina Protejează inima, Întărește imunitatea, Previne gripa și răceala, Protejează ficatul, Protejează stomacul și îmbunătățește vederea.

Datorită conținutului bogat în vitamine și minerale, cătina este considerată o polivitamină naturală!

Tot ce trebuie să faci e să deschizi sticla şi să te bucuri de gustul dulce acrişor al cătinei şi mierei bio de albine.

Cel mai mult îmi place să servesc acest suc cât mai rece. În orice caz, odată deschisă, se recomandă păstrarea ei la frigider.

Sucurile Melissimo sunt sucuri naturale benefice pentru sănătate, pot fi consumate ocazional sau pot fi incluse în dieta obişnuită.

Pe scurt, beneficiile sucurilor naturale Melissimo sunt multiple, iar aceste sucuri ne ajută să avem grijă de corpul nostru atât în interior cât şi în exterior.

Te asigur că în aceste sucuri naturale nu se regăsesc conservați, îndulcitori sau alți aditivi! Totul este 100% natural!

Oferă-i organismului șansa de a fi mai sănătos astfel devii doctorul propriului tău corp.

Te invit să descoperi aroma intensă a fructelor de cătină. Îmi place să savurez acest suc dimineaţa împreună cu familia. Ne place foarte mult acest suc de cătină pentru că ne oferă energie şi imunitate.

Efect vitaminizant. Fructele de cătină conţin aproape toate mineralele şi vitaminele necesare organismului uman.

Efect imunostimulator. Consumul de cătină ajută organismul să se menţină sănătos şi puternic şi, la nevoie, să lupte împotriva bolilor. Mai mult, are proprietăţi antibiotice şi combate direct infecţiile bacteriene.

Efect depurativ. Consumul de cătină ajută organismul să elimine toxinele atât prin sistemul digestiv cât şi la nivelul ficatului.

Efect antiinflamator. Cătina este un bun antiinflamator şi antibacterian, ajută la tratarea afecţiunilor pielii, rănilor sau arsurilor.

Efect cicatrizant. Cătina are un puternic efect cicatrizant, ajută la refacerea ţesuturilor.

Efect citoprotector. Cătina apără celulele de tot ce este toxic şi nociv şi contribuie la menţinerea stării de sănătatea organismului.

Dacă sunteţi în căutarea unui suc natural, sănătoas, răcoritor şi diferit, vă invit să descoperiţi aroma intensă a fructelor de soc.

Fructele de soc ajută la întărirea sistemului imunitar.

Fructele de soc previn apariţia cancerului. Datorită conţinutului ridicat de antioxidanţi, boabele de soc ajută la prevenirea apariţiei şi creşterii celulelor canceroase.

Reglează nivelul colesterolului.

Fructele de soc au efect de întinerirea pielii.

Fructele de soc conferă o vedere mai bună.

Dacă sunteţi în căutarea unui suc natural, total diferit, sănătoas şi răcorito, vă invit să descoperiţi aroma intensă de aronia.

Fructele de aronia conţin atat de mult acid chinic încât sunt foarte eficiente în prevenirea infecțiilor urinare.

Sursă importantă de fier. Doar 100 g fructe de aronia conţin 93% din aportul zilnic de fier recomandat. Fierul ajută la reglarea metabolismului, stimulează sistemul imunitar şi funcţia endocrină şi creşte nivelul de energie din organism.

Îmbunătăţirea circulaţiei sângelui. Consumul de aronia conduce la îmbunatăţirea circulaţiei sanguine, întărirea vaselor de sânge şi reduce riscul de apariţie a bolilor de inimă.

Mai multe despre toată gama de sucuri naturale Melissimo precum şi multe secrete despre un stil de viaţă sănătos găsiţi pe pagina oficială de Facebook : Melissimo.

Aşadar, dacă vrei să încerci şi tu sucurile naturale Melissimo şi vrei să te convingi de beneficiile lor, las mai jos toate datele de contact.

Nu uita niciodată că trupul tău e un templu şi chiar eşti ceea ce mănânci!

Recomand cu drag!

Melissimo.ro

Sanatos.shop

Facebook: Melissimo

Crede în Tine!
 

Lasa un comentariu