Bioderma Sensibio H20 – 25 de ani de când este alături de femeile din toată lumea


Anul acesta, Bioderma Sensibio H20 a sărbătorit 25 de ani de când este alături de femeile din toată lumea.

De 25 de ani, Sensibio H2O a fost alături de femeile din toată lumea şi le-a însoţit alegerile.

25 de ani de atenţie, admiraţie şi muncă pentru toate tipurile de sensibilitate.

25 de ani de respect pentru piele!

Sensibio H2O este cel mai apreciat produs Bioderma şi se află între favoritele medicilor dermatologi, farmaciştilor, make-up artiştilor şi consumatorilor din toată lumea.

Curaţă în profunzime (machiajul rezistent, particule poluante, metale grele)

Protejează bariera cutanată!

Calmeaza pielea sensibilă şi decongestionează tenul.

Are o toleranţă inegalabilă!

Cei de la Bioderma vin şi cu un super mesaj pentru femei: „Oricare a fost drumul tău şi orice alegeri vei face în viitor Tu meriţi Respect”, femeile trebuie încurajate să fie mândre de ele, indiferent de deciziile pe care le fac.

De aceea, pentru că alegerile tale merită respect, Sensibio H20 are un ambalaj aniversar în ediție limitată care se găseşte în farmaciile din toată țara, dar și în cele online, în formatul de 500 ml şi are 3 etichete diferite, cu acelaşi mesaj: Your skin deserves respect.

Apa micelară SensiBio H20 este prima şi singura soluţie micelară dermatologică perfect compatibilă cu pielea: esterii de acizi grași, elementele constitutive ale micelelor, sunt similari cu fosfolipidele membranei celulare a pielii şi ajută în mod natural la reconstruirea peliculei hidrolipidice a pielii.

Sensibio H20 este cea mai utilizată apă micelară. Știați că o sticlă de Sensibio H2O este vândută la fiecare 5 secunda în întreaga lume?

Apa micelară Sensibio H2O este indicată pentru tenul sensibil, eu sincer cred că este potrivită pentru orice tip de ten, tocmai pentru că are o formulă atât de delicată, este hipoalergenică și nu conține parfum. Dintre toate apele micelare pe care le-am folosit, recunosc că m-am îndrăgostit de aceasta.

Am testat-o și pentru a vedea cum înlătură machiajul. Nu trebuie să insiști foarte mult, înlătură și cea mai îndărătnică urmă de eyeliner, dar cel mai important este că nu irită ochii.

Ingredienții activi din apa micelară reduc orice inflamație a pielii, și chiar am observat că în acele zone din zona nasului unde uneori mi se înroșește pielea, roșeața a dispărut.

Aşa cum am menţionat mai sus, găsiţi apa micelară în ambalaj de sărbătoare, în toate farmaciile din ţară, în formatul de 500 ml.

Nu uitaţi: Pielea voastră merită respect!

Recomand cu drag!

Crede în Tine!

Lasa un comentariu