Ta-Tienne Fashion – create with passion


— “ Cred că eleganţa trebuie să fie o combinaţie potrivită de distincţie, naturaleţe, grijă şi simplitate. Fără acestea, sunt de părere că nu există eleganţă. Numai pretenţiozitate. Eleganţa nu este dependentă de bani. Din cele patru lucruri pe care le-am menţionat mai înainte, cea mai importantă este grija. Ai grijă cum îţi alegi hainele. Ai grijă cum le porţi. Ai grijă cum le întreţii. ”  Christian Dior

Paltonul este piesa de rezistență și în această  primăvară, care dă tonul întregii ţinute – poate da o direcţie elegantă sau una trendy, în funcţie de maiestria cu care se combină piesele vestimentare, texturile şi nu în ultimul rând acesoriile

Paltonul clasic, cu guler şi rever este un articol de vestimentație versatil, elegant şi, indiferent dacă este lung sau scurt, oferă un plus de stil.
Acest tip de palton este o adevarată investiţie pentru că nu se va demoda niciodată și îţi dă posibilitatea să alegi accesorii diverse, care să îl pună de fiecare dată într-o lumină nouă.

Decolteul în formă de V, buzunarele proeminente și nasturii mari, vor scoate în evidență silueta oricărei fashioniste.
Deşi în general avem tendinţa de a alege o nuanţă cât mai neutră pentru palton, sau chiar negru, fiind o optiune comodă, designerii sugerează să optați pentru paltoane în culori vibrante. Este bine cunoscut faptul că fiecare culoare are energia ei, aşadar un palton în nuanțe luminoase vă va face să vă simțiți specială, diferită şi chiar mai plină de viaţă.

Nu sunt un designer vestimentar, dar în esenţă sunt una dintre femeile atrase de tot ce reprezintă frumosul şi eleganţa si aceasta este una dintre trăsăturile care mă definesc în prezent tot mai pregnant.
Pentru piesele de rezistenţă din garderoba mea acord o mare importanţă şi aleg să le realizez la comanda tocmai pentru a fi sigură că mă avantajează croiala, că sunt suficient de cambrate şi ca materialul şi accesoriile sunt de calitate.
Un material deosebit întregește întotdeauna o ținută; este cel care ii da valoare. Însă, un material deosebit are nevoie de talentul unui designer și de îndemânarea unei croitorese pentru a da viata tinutei. Eleganța și rafinamentul au fost dintotdeauna asociate cu o croială impecabilă și cu materiale naturale de cea mai bună calitate. Astfel de lucruri nu pot fi realizate decît într-un atelier de croitorie special, așa cum este Ta-Tienne Fashion.

Povestea mea cu brandul TA-TIENNE a pornit de la dorinţa de a avea un palton cambrat, care să arate bine pe mine, să fie frumos, să nu fie foarte gros, dar nici prea subţire, să îl pot purta atât iarna, dar şi primăvara şi bineinţeles să fie de calitate. După lungi căutari în magazine, dar şi online am ajuns la Ta-Tienne Fashion, unde a fost realizat pe comandă acest splendid palton roşu din caşmir, un material de care nu ai cum sa nu te îndrăgosteşti! Este moale, delicat, luxos, rafinat, elegant. Sunt foarte încântată de acest palton şi mă simt extraordinar în el.

Rafinament, calitate, eleganţă şi exclusivism. Sunt doar câteva dintre calităţile acestui palton care m-a cucerit încă de la prima “atingere”.  Mă face să mă simt frumoasă, specială şi iubită si îmi conferă încredere, apreciere şi admiraţie. Roşul lui vibrant atrage ca un magnet privirile celor din jur şi grija cu care este finisat îi conferă rafinament şi unicitate.

Apreciez şi promovez creaţiile realizate cu bun gust, de aceea vă recomand din toată inima Ta-Tienne Fashion. Mă atrage foarte mult faptul ca ţinutele au o eleganţă aparte şi culorile sunt speciale, deosebite faţă de orice altceva ce există pe piaţă. Într-adevar, aşa cum am înţeles că spun clienţii despre aceste creaţii, că au endorfine 😊, am simţit şi eu efectul. TA-TIENNE este locul ideal în care îţi poţi realiza creații originale, deosebite pentru a completa garderoba cu ceva ALTFEL.

Orice model, fie el modern, clasic sau avangardist poate fi realizat în acest atelier cu maximum de profesionalism. Oricât de complicat, de special, de extravagant ar fi, poate fi executat cu pricepere și îndemânare de croitorii experimentați de la această Casă de Creație Vestimentară.

Pe Ta-Tienne Fashion găsești mai multe articole vestimentare și accesorii must-have pentru primăvară, iar pasiunea cu care sunt lucrate toate articolele se observă fără efort în produsele finite, care impresionează prin aspect și calitate.

Aşadar, dacă ești o persoană cu gusturi alese și elegantă, cu siguranță aici gasești ceea îți dorești pentru a te bucura de cea mai originală creație. Orice schiță sau poză se poate transforma într-o ținută pe comandă, unică și prețioasă si poti si tu beneficia de creații de excepție, ce pot rivaliza cu cele de pe marile podiumuri de modă internaționale. Îţi poţi pune amprenta pe ţinutele tale – este un mod excelent prin care îţi poţi exprima personalitatea.

Pentru recomandări în privința articolelor de îmbrăcăminte și a celor mai bune oferte, consultanţii vestimentari Ta-Tienne Fashion vă pot îndruma cu folos atât online pe site, cât şi pe pagina lor de Facebook.

Recomand cu drag!

Crede în Tine!


Lasa un comentariu