Decor de poveste – creat cu pasiune şi inspiraţie!


„Plăcerea muncii aduce perfecţiunea acesteia” – Aristotel

Anca se ocupă de decoruri personalizate pentru evenimente și astfel scrie povești frumoase, memorabile, care nu se repetă, pentru fiecare client care apelează la serviciile sale.

Foarte atentă la detalii și de o creativitate debordantă, Ancuţa a scris până acum zeci de povești, cele mai multe de familie, dar au fost provocate și de asociații sau companii. Căsătoria, botezul, aniversările sunt evenimentele pentru care au făcut decoruri care spun o singură poveste, una adevărată, legată de pasiunile și detaliile care compun viața personajelor principale din centrul evenimentului.

Investește suflet, timp și imaginație pentru realizarea celor mai frumoase flori din hârtie,  simte că îi crește sufletul în piept de emoție când o clientă îi spune că buchetul său arată mai bine decât unul natural. Atunci își dă seama că zilele în care pierde noțiunea timpului, modelând petale de hârtie, sunt cu folos și că are norocul de a putea oferi bucurie oamenilor prin creațiile sale atât de migălos lucrate. Și nu e un lucru la îndemână să redai gingășia unei flori, studiind-o în detaliu ca formă, dimensiune sau culoare, dar când ești cu adevărat pasionat de ceea ce faci, orele de muncă nu mai sunt atât de importante. Contează doar ca ceea ce îți iese din mâini să te reprezinte și să fie cât mai aproape de idealul tău de perfecțiune.

În spatele buchetelor sale, se ascund zeci de ore de lucru, iar toate acele detalii ale florilor, atât de fidel reproduse, sunt de fapt rezultatul a câtorva ani de exercițiu. Secretul nu stă în hârtia folosită ci în răbdarea, migala și dragostea pusă în tot procesul de creație, acestea sunt, de fapt, ingredientele care fac din Decor de poveste by Ancuta, un brand cu adevărat unic.

Ancuta Miftode, un Om atât de frumos cum rar mi-a fost dat să întâlnesc!  O perfecționistă, nu se iartă pe sine dacă lucrarea nu îi iese cum considera că e mai bine! Atât de mult iubeşte ceea ce face!

Este remarcată, mult laudată şi apreciată în grupurie de handmade în care este înscrisă. Aceste aprecieri ale iubitorilor acestei tehnici, sunt marea ei „recompensă”.

Ancuta este o mămică cu un suflet deosebit de sensibil, modestă, frumoasă ca lucrarile sale. Îi plac provocările, învata permanent pentru a-şi înbunătați tehnica şi munceşte mult pentru realizarea splendidelor sale opere handmade.

Dragii mei cititori şi prieteni, iubitori, ca si mine, de frumos. Mie-mi plac tare mult creaţiile sale şi tot ceea ce făureşte ea, de la marile şi importantele evenimente cu splendide aranjamente florale până la tricouri personalizate, cadouri, mărturii pentru botezuri, nunţi şi nu numai!  Dar, dacă se poate, şi mai mult îmi place ea. Este asemenea unui fluturaş în culori magice! Iar lucrările sale, îi poartă amprenta!

Ancuţa are doi băieţei, care sunt viața şi inspirația ei, dar şi un minunat soț, fară de care nu ar fi fost unde este acum deoarece îi este cel mai mare susținător.

Iubeşte să călătorescă, să petreacă timp cu familia şi prietenii, nu în ultimul rând să zâmbească şi să se bucure de tot ce este frumos în jurul său.

Aș mai putea adauga multe, însă vă las pe voi să o cunoașteți pe Ancuţa Miftode şi pagina ei

Îți mulțumesc, draga mea Ancuţa pentru toată răbdarea și pasiunea cu care ne-ai încântat, pentru ceea ce faci, pentru mâinile magice cu care lucrezi și pentru faptul ca pui suflet în ceea ce faci!

Îți mulțumesc că am avut oportunitatea să povestesc şi altora despre marea ta pasiune!

Îți urez mult succes!

FACEBOOK – Decor de poveste by Ancuta

WEBSITE – decordepoveste.com

Recomand cu drag!

Crede în Tine!

Lasa un comentariu