Nu ne despărţim de sufletul pereche niciodată!


O dragoste care durează e la fel de rară  precum apa în deșert.

Mulți oameni întâlnim pe parcursul vieții. Cu puțini formăm relații strânse de prietenie sau de dragoste. Cu mulți oameni petrecem cele mai minunate zile, dar pe foarte puțini îi avem alături în clipele complicate. Fiecare om din a noastră viață nu e o simplă întâmplare sau o neînsemnată coincidență. Unii ne pot dezamăgi. Alții ne fac fericiți și ne oferă ce au ei mai bun.

Oamenii ne ridică și tot ei ne coboară.

Primele persoane care ne influențează enorm viața sunt părinții. Încă din copilărie se formează propriul caracter, care este însemnat de familie. Toate frustrările, fricile și temerile pe care le avem la maturitate sunt niște goluri care au răsărit în al nostru interior de când eram copii. Apoi apar alți oameni care ne marchează viața fie în mod pozitiv sau negativ. Aceștia pot fi profesorii, lectorii universitari, colegii din liceu sau de la universitate. De la ei învățăm lecții importante și tot ei ne pot arăta cum să nu fim noi ca oameni.

Sufletul pereche este omul cu care avem senzația că ne cunoaștem de o viață.

Omul pereche poate sta lângă noi pe tot parcursul vieții sau pentru o perioadă scurtă. Poate pleca de lângă noi imprevizibil, așa cum a și apărut. Nu e obligatoriu să trăim o poveste de dragoste sau să întemeiem o familie. Îl putem avea alături o viață sau pentru câteva săptămâni. Cu acești oameni legăm relații și legături care trec prin timp și spațiu. Iar întâlnirile cu omul pereche ne oferă liniște și pace.

Sufletul pereche este propria noastră reflecție.

Atunci când omul de lângă noi este imaginea noastră, gândim și simțim la fel. Ne înțelegem din priviri și suntem pe aceeași lungime de undă. Sufletul pereche este omul nostru frumos care ne aduce liniștea și confortul în viață. Ne sprijină în momentele cele mai neașteptate. Afecțiunea și dragostea pe care le oferă sunt necondiționate. Ne ține de mână și-n zilele grele, dar și-n cele frumoase.

Nu ne despărțim de sufletul pereche niciodată.

Chiar dacă putem alege drumuri diferite. Sufletul pereche mereu va avea loc în inima noastră. Ne vom gândi unul la altul, iar relația pe care o avem, fie de prietenie sau de dragoste, nu se va sfârși niciodată. Mereu vom găsi loc de virgulă, atunci când toți vor crede că-i timpul de pus punct. Știm să iertăm, să ne ascultăm și să ne ajutăm. Reciprocitatea este prioritatea sufletelor pereche.

Crede în Tine!

Lasa un comentariu