Sunt oameni care cred în tine mai mult decât cred în ei şi sunt oameni care vor face tot posibilul să îţi curme visele şi să îţi taie aripile!


Sunt oameni care, desi merg pe acelasi drum cu tine, fac parte din lumi diferite. Sunt oameni care, desi fac parte din viata ta nu inseamna ca fac parte din sufletul si destinul tau!

Sunt oameni care aud cuvintele tale, dar nu aud durerile sau bucuriile tale! Sunt oameni care, desi par ca te asculta, nu rezoneaza cu ceea ce spui!

Sunt oameni care te privesc in fiecare zi, dar nu reusesc sa vada cine esti cu adevarat! Sunt oameni care te vad in fiecare zi, dar nu reusesc sa te cunoasca cu adevarat pentru ceea ce esti si sunt oameni care te vad in fiecare zi si care descopera in tine, mereu, ceva frumos! 

Sunt oameni care, desi te iubesc fizic, nu te iubesc cu tot sufletul si cu toata fiinta lor si sunt oameni care, desi traiesc pentru a te iubi total, profund si etern, nu au nici macar sansa unei strangeri de mana! Sunt oameni care te iubesc din tot sufletul, desi va despart ziduri, oameni, ape sau continente si sunt oameni care, desi nu va desparte nimic de ei, va desparte totul! Sunt oameni care te iubesc pentru ceea ce esti si sunt oameni care te iubesc pentru ceea ce poti face pentru ei! Sunt oameni care raman alaturi de tine, chiar si atunci cand singurul lucru pe care il poti oferi este sufletul tau, chiar si atunci cand ai vrea ca ei sa plece si sunt oameni care nu vor ramane langa tine, chiar daca le-ai oferi totul!

Sunt oameni care iti zambesc cu buzele si sunt acei oameni care iti zambesc cu tot sufletul, cu toata fiinta lor! Sunt oameni care se bucura sincer de bucuria ta si sunt oameni care iti invidiaza bucuria! Sunt oameni care, atunci cand cazi, vor pleca, lasandu-te singur in cioburi de suflet si sunt oameni care vor veni sa te stranga in brate atat de tare, incat toate cioburile devin iar un intreg sfant! Sunt oameni care, atunci cand cazi, se vor aseza langa tine, te vor tine de mana si vor astepta sa va ridicati impreuna! Sunt oameni pentru care fericirea ta este cea mai mare fericire a lor! Sunt oameni care cred in tine mai mult decat cred in ei si sunt oameni care vor face tot posibilul sa iti curme visele si sa iti taie aripile!

Sunt oameni pentru care tu insemni ACASA! Sunt oameni pentru care existi in sufletele si in fiintele lor si sunt oameni pentru care tu existi doar in viata lor! Sunt oameni pentru care tu insemni un singur om si sunt oameni pentru care tu insemni intreaga lume! Sunt oameni care te vor astepta sa vii, chiar daca nu vei veni si sunt oameni care nu te asteapta, chiar daca vii! Sunt oameni care te vor iubi pentru o luna, pentru un an si sunt oameni care te vor iubi pentru o viata! Sunt oameni care te aleg pentru ca nu au pe altineva si sunt oameni care te aleg pentru ca nu vor pe altcineva! Invata sa faci diferenta!

Crede în Tine!

Lasa un comentariu