Produse Hoteliere Ella – Confort şi eleganţă la tine acasă!


— “ Fiecare loc pe care îl iubeşti este lumea întreagă pentru tine! ”

Dacă îţi place să creezi din casa ta cel mai bun loc de răsfăţ, un mic colţ de rai pentru simţurile tale, iar dormitorul joacă rolul principal şi te ademeneşte în mrejele lui imediat cum ajungi acasă obosit de la lucru, atunci cu siguranţă alegerea unei lenjerii de pat de calitate este un must do!

Aşa cum dimineaţa îţi alegi hainele în funcţie de stilul şi personalitatea ta având grijă să te reprezinte, tot aşa seara îţi aşterni visele într-o lenjerie de pat care să se potrivească cu design-ul camerei tale, cu obiectele de decor din ea, şi nu în ultimul rând, cu sufletul tău şi personalitatea ta.

Pentru mine, dormitorul este literalmente inima casei. Nimic nu se compară cu momentul în care ne retragem în acest sanctuar după o zi ce părea interminabilă și ne relaxăm sub un cearşaf moale, cu o carte în mână.

Iubesc lenjeriile de pat, pur şi simplu îmi plac foarte mult deoarece îmi dau o stare de bine, ador să stau să lenevesc în pat într-o zi mohorâtă de iarnă ascultând muzică de pian cu o carte lângă mine pe o lenjerie de pat care să mi dea o stare de bine.

Luxuriantă, de o textură moale, catifelată, o lenjerie de calitate parcă lansează invitația la odihnă. Meritându-și investiția, aceasta trebuie să fie și rezistentă în timp. Abia atunci când înțelegem aceste aspecte și ni le asumăm complet, vom ști să facem diferențe între tipurile de lenjerii de pe piață şi cele de calitate.

Cum spuneam mai sus, dormitorul este un spațiu destinat relaxării și somnului. Anumite culori au darul de a ne liniști, în vreme ce altele ne dau o stare de neliniște, de permanentă agitație. Dacă nu știm să identificăm corect ce ne priește și ce nu, cel mai simplu este să mizăm pe alb. Albul este non-culoarea purității, a liniștii, a calmului. Relaxarea este garantată pe o astfel de lenjerie de pat albă.

Albul este o alegere excelentă la lenjeria de pat, este elegant, creează un sentiment de lux, Lenjeria albă este luminoasă, clasică, se potrivește în orice tip de dormitor, indiferent de decor.

Cum facem ca răsfățul să fie complet?

În primul rând, vreau să vă spun  că nimic nu se compară cu o baie fierbinte și relaxantă după o zi lungă de muncă!

Nu numai că o cadă plină  cu spumă te poate detensiona pe moment, dar iţi poate ajuta enorm sănătatea mentala şi chiar fizică. În Ayurveda, medicina naturistă indiană, băile fierbinţi nu sunt doar un gest de self love, ci un adevarat ritual al vindecării şi al detoxifierii.

Aşadar, rezervă-ţi jumătate de oră sau chiar mai mult, umple cada cu apă şi pregăteşte-te de relaxarea completă de care ai atât de mare nevoie. Iar daca vrei să te răsfeţi în adevăratul sens al cuvântului, renunţă la produsele toxice şi umple cada numai cu elemente naturale precum produsele de Artissana din categoria de cosmetice – Produse Hoteliere Ella de care eu m-am îndrăgostit!

Miresmele naturale te vor învălui, te vor ajuta să ai o stare de spirit excelentă şi un somn odihnitor!

După o baie relaxantă, nu trebuie să îţi lipsească un Prosop şi un Halat, ambele confecționate din bumbac!

Prosoapele sunt accesoriile din baie pe care trebuie să le alegi cu atenție. Calitatea și rolul lor estetic sunt la fel de importante ca igiena zilnică.

Eu am ales Prosoapele Hoteliere Ella sunt confecționate din bumbac 100% cu fir pieptănat și non-alergenic astfel încât este potrivit tuturor chiar şi copiilor. Mai trebuie să știi faptul că firul de bumbac este natural, pufos și moale la atingere iar acest lucru îi conferă prosopului un design elegant și fin. Fibra de bumbac este ultra-absorbantă și permite uscarea rapidă a acestuia imediat după spalare.

Prosoapele sunt din fir dublu răsucit, au cusături rezistente si se pot spăla până la 90 de grade cu o rezistenţă crescută la spălari repetate.

După multiple spălări prosoapele își vor păstra moliciunea și nu se va scămoșa. Eu le iubesc şi le recomand cu toată inima!

După o baie relaxantă nu trebuie să ţi lipsească un Halat, deoarece din punctul meu de vedere Haltul este biletul tău spre relaxare, te învăluie într-o senzație de lux, perfect pentru a sta în el cât mai mult timp seara după o baie fierbinte până te bagi în pijamale sau dimineața înainte de micul dejun. Este ideal pentru a fi mereu în preajma ta atunci când stai pe-acasă. Îți oferă căldură și confort în timp ce bei o cafea dimineața cu tableta în mână.

Eu am ales acest Halat Hotelier Ella deoarece este confecționt dintr-un cu fir dublu de bumbac, pufos și delicat cu proprietăți mari de absorbție. Are un design fashion care îți oferă o siluetă suplă, cu guler, cordon și două buzunare.

Pentru că mi-au plăcut atât de mult acest Halat, am luat şi soţului, dar şi piticului meu un astfel de halat de care suntem foarte încântaţi!

Băieţelul meu este foarte încântat de acest hălăţel!

Fiecare dintre noi are nevoie de momente de relaxare la finalul unei zile, iar casa poate fi spaţiul perfect pentru a medita şi a te revigora. Creează-ţi acasă un spaţiu în care să te poţi bucura, preţ de câteva minute, de scurte momente de relaxare.

Poţi crea o oază de relaxare în baia şi dormitorul tău, un Spa la tine în baie cu Produsele Hoteliere Ella!

Produsele Hoteliere Ella au cea mai buna calitate fiind destinate industriei hoteliere (horeca), respectând standardele de calitate cerute de cei mai pretenţioşi clienţi – aşa ca mine! 😊

Din portofoliul lor de produse fac parte prosoapele, covoraşele hoteliere, halate dense, lenjerii hoteliere de damasc satinat din bumbac de o calitate superioară, produse cosmetice naturale, pilote,  pilote matlasate ultrasonic, perne din puf de gâscă, şi  detergenţi, iar dacă vă doriţi prosoape sau halate personalizate, se pot personaliza la cerere prin brodarea însemnelor dorite – nume, siglă, logo.

Ce îmi place cel mai mult la Produsele Hoteliere Ella – Toate produsele au eticheta  Oeko-Tex, confecționate la cele mai înalte standarde de calitate, folosind strict material calitativ și cu certificare OEKO-TEX, se gasesc în domeniul horeca şi oferă un plus de confort şi la noi acasă!

Produse Hoteliere Ella este un magazin online care a fost creat din dorința de a oferi o experiență inedită, de a ne aduce confortul și starea de bine pe care o avem atunci când mergem în vacanță la un hotel de 5 stele și suntem uimiţi de albul imaculat al lenjeriilor de pat, calitatea materialelor pe care o simțim la prima atingere, pernele,  pilota pufoasă, prosoapele și halatele de baie, de care nu ne mai puteți dezlipi.

Mihaela este femeia din spatele acestui frumos proiect  – Produse Hoteliere Ella. Proiectul său de suflet – Produse Hoteliere Ella s-a nascut din pasiunea pentru adevarata calitate şi din convingerea că luxul este o stare, un cumul de detalii fine care îmbinate impecabil creează o emoţie unică şi fiecare om care se respectă trebuie să o simtă.

Aşadar, fiecare dintre noi are nevoie de momente de relaxare la finalul unei zile, iar casa poate fi spaţiul perfect pentru a medita şi a te revigora. Creează-ţi cu Produsele Hoteliere Ella acasă la tine un spaţiu în care să te poţi bucura, preţ de câteva minute, de scurte momente de relaxare.

Pentru recomandări în privinţa produselor potrivite şi a celor mai bune oferte, specialiştii din cadrul  Produse Hoteliere Ella vă pot îndruma cu folos atât online pe site, dar şi pe pagina lor de Facebook.

Recomand din toată inima Produse Hoteliere Ella!

Website – www.produse-hoteliere-ella.ro

Facebook – www.facebook.com/produsehoteliereella

Crede în Tine!

Lasa un comentariu