Aş vrea să am întregul univers pe şevalet şi să folosesc doar culori ce dau viaţă încrederii şi bunăvoinţei


—“ Fiecare artist își înmoaie pensula în suflet și își pictează natura proprie în picturile  sale.”

Limpede nu vezi decât cu inima. Ochii nu pot să pătrundă în miezul lucrurilor.” este citatul din „Micul Prinț” care mă inspiră.

Nu am făcut cursuri sau şcoli în acest domeniu, mi „s-a întâmplat” pur şi simplu să înceap să pictez. Ca şi cum ar fi fost o parte din mine care la un moment dat a hotărât să iasă la lumină şi să spună întregii lumi cât de frumoasă poate fi uneori realitatea noastră interioară.

Pictura, şi fotografia sunt lucruri ce fac ca universul meu- viața mea să prindă culoare, să fie mai frumos şi mai puternic. Încerc să dăruiesc celor din jur bucuria ce mă cuprinde atunci când pictez. Asta va face ca lumea să fie mai bună, viața s-o pictez în nuanțe zi de zi, să mă bucur și să prețuiesc fiecare clipă din viață alături de cei dragi, de cei care mă încurajează!

Aş vrea să am întregul univers pe şevalet şi să folosesc doar culori ce dau viaţă încrederii şi bunăvoinţei, viața este un miracol, este o pictură în infinite nuanțe, este ea, viața…

Iubesc să lucrez cu acrilice, fiind unele din cele mai răspândite şi folosite vopseluri pentru pictură atât de către profesionişti cât şi de amatori. Versatilitatea mare pe care o au, concentraţia mare de pigmenti de culoare şi aplicarea uşoară a acestora pe diferitele suprafeţe m-au făcut să le ador!

Recomand seturile de culori acrilice Pebeo de la Profi Art, imi place enorm textura şi calitatea lor cu care vă prezint câteva mărţişoare pictate cu aceste acrilice.

Pensulele  sunt foarte importante mai ales în momentul în care aveti aplicaţii specifice precum miniaturile, iar pentru acestea trebuie să utilizaţi tipurile potrivite nevoilor dvs. din aceeaşi gamă precum şi acrilicele, o serie de astfel de obiecte vă va ajuta în buna implementare a culorilor pe suprafaţa dorită, în funcţie de buget puteţi alege seturi de pensule care să satisfacă şi cele mai exigente pretenţii.

Eu  am ales să lucrez cu Acrilice Pebeo şi Pensule Pebeo de la Profi Art, imi plac foarte mult şi le recomand cu drag!

Pentru recomandări în privinţa produselor potrivite şi a celor mai bune oferte, specialiştii din cadrul magazinului Profi Art vă pot îndruma cu folos atât online pe site, dar şi pe pagina lor de 

Recomand din toată inima produsele Profi Art!

Facebook – facebook.com/profiartshops

Website – www.profiart.ro

Handmade with love by Eliza

Crede în Tine!

Lasa un comentariu