Essential Flowers Bucuresti – emoţiile se crează aici!


— “ Ce loc dezolant ar fi lumea fără nici o floare ! Ar fi ca o fată fără surâs, ca o petrecere fără un bun venit. Nu sunt, oare, florile stelele pământului, Iar stelele, florile cerului. ” A.J. Balfour

Florile înseamnă iubire, recunoştinţă şi speranţă, vorbesc despre sentimente şi trăiri, apropie oameni şi marchează cu multă eleganţă, momentele importante din viaţa noastră.

Florile îşi demonstrează nobleţea şi rafinamentul, indiferent dacă sunt puse într-o vază simplă pe masa din living, sau dacă tronează mândre pe o masă festivă,  plină de stil şi eleganţă, într-un cadru sofisticat şi pretenţios. Parfumul, culoarea, forma şi textura unei flori, se împletesc într-un echilibru perfect, natura oferindu-ne astfel daruri minunate, desprinse dintr-o lume magică. Astfel, un buchet de flori devine mesajer al eleganţei şi rafinamentului, împletind florile într-o creaţie fascinantă ce poate fi numită artă.

Cum unul dintre lucrurile pe care îmi place să le fac este să împart cu cititorii blogului micile mele descoperiri, sunt fericită şi entuziasmată să scriu astăzi despre Flori Boboc şi proiectul său de suflet – Essential Flowers Bucuresti, o poveste magică despre cum poate presăra fericire şi magie un frumos micuţ atelier floral romantic, visător, cu dragoste de artă şi frumos.

Essential Flowers Bucuresti este un atelier floral romantic, visător, cu drag. Creat de  un Om Frumos, Minunat şi Delicat.

Flori Boboc – designer floral este prin definiţie o delicată, creează fineţe, suavitate, romantism şi o lume magică, ea este cea care se ocupă de tot ce înseamnă conceptul floral al unui eveniment, își doreşte să aducă cu fiecare buchet creat emoție și visare şi credeţi-mă pe cuvânt că reuşeşte!  Stilul său este unul cât mai apropiat de natură, fluid, diafan, ce conferă un aspect romantic oricărui eveniment.

Designul de eveniment, presupune integrarea meticuloasă a elementelor din povestea unică a fiecăruia într-un concept inedit, personalizat, iar Essential Flowers Bucuresti face magie şi oferă bucurie sufletelor, frumuseţe clipelor şi eternitate momentelor importante.

Vă invit să păşiţi într-o lume magică, încărcată de emoţie, într- un decor floristic inedit!

Cum spuneam, aranjamentele florale au un impact uriaş asupra atmosferei oricărui eveniment, oricărei nunţii şi pot face diferenţa între un eveniment memorabil care oferă amintiri memorabile învitaţilor dumneavoastră şi unul mai puţin reuşit.

Pentru a da naștere unor astfel de ocazii speciale, Essential Flowers Bucuresti ia în considerare toți factorii care dau farmec unui eveniment, dar îi și depășește. Cum?  Prin creativitate și imaginație, dar cel mai important ascultând și înțelegând nevoile clientului.

Am colaborat cu Essential Flowers Bucuresti pentru cel mai frumos eveniment din viaţa mea – nunta mea şi am fost surprinsă într-un mod în care nu mi-am imaginat, peste aşteptarile mele.
Sunt minunaţi şi magici şi tocmai de aceea îi recomand cu drag şi din toată inima pentru că sunt speciali şi unici pentru că munca lor este pasiune și pentru că pun accentul pe o execuție impecabilă. Sunt prompți și serioși, iar creativitatea și armonia culorilor se poate aprecia chiar din lucrările lor.

Crearea unui eveniment memorabil implică oameni pasionați, dedicați și creativi. Echipa Essential Flowers Bucuresti vă garantează o nuntă de poveste pentru că fac totul din pasiune şi vă spun sincer ca aranjamentele lor transmită o bucurie aparte, promit să revin cu un articol mai detailat despre bucuria care mi-au transmis-o aranjamentele lor florale în cea mai frumoasă zi din viaţa mea.

În atelierul propriu realizează cu pasiune buchete de mireasă, lumânări pentru cununie, aranjamente florale diverse pentru nuntă sau botez. Nunta este un eveniment important în viața fiecarei persoane, tocmai de aceea, Essential Flowers Bucuresti vă oferă o gamă larga de produse, care acoperă în totalitate nevoia de aranjamente florale la orice nuntă.

Lucrează doar cu flori naturale proaspete, de cea mai buna calitate. Au designeri  florali cu expierență care vă pot face ca nunta dumneavoastră sa fie așa cum ați visat. Tratează fiecare comandă de flori cu cea mai mare seriozitate, fiecare aranjament îl fac cu pasiune, fiecare buchet are personalitate.

Experienţa aceasta o voi păstra mereu întimpărită în memorie dar şi în suflet!

Mulţumesc Essential Flowers Bucuresti!

Cu siguranță vom colabora și la alte evenimentele importante din viața noastră și te vom recomanda şi altora. 

Pentru mai multe imagini pline de inspirație puteți intra pe pagina lor de FacebookInstagram sau pe site-ul lor unde găsiți și datele de contact.

Facebook – facebook.com/essentialflowersbucuresti

Instagram – instagram.com/essential_flowersbucuresti

Website – www.essentialflowers.ro

Crede în Tine!

Lasa un comentariu