Regina Elisabeta a II-a, cel mai puternic simbol al Marii Britanii


👑Regina Elisabeta a II-a, cel mai puternic simbol al Marii Britanii a fost cel mai longeviv monarh. Iată câteva dintre replicile sale memorabile, care și-au câștigat nemurirea:

🗣 „Fiecare zi este un nou început. Știu că singurul mod de a-mi trăi viața este să încerc să fac ceea ce este corect. Să am o perspectivă, să dau tot ce îmi este mai bun în tot ceea ce îmi aduce ziua. Să-mi pun încrederea în Dumnezeu!”

🗣 „Merită să ne amintim că deseori pașii mici, nu salturile uriașe, sunt cei care aduc cea mai durabilă schimbare.”

🗣 „Când viața pare grea, cei curajoși nu se culcă și acceptă înfrângerea. Sunt cu atât mai hotărâți să lupte pentru un viitor mai bun.”

🗣 “E ușor să urăști, e ușor să faci rău și e ușor să distrugi. Dar ai nevoie de o inimă mare și multă tărie pentru a iubi, a face bine și a crea.”

🗣 „Poate că facem prea mult din ceea ce este greșit și prea puțin din ceea ce este corect. Problema se hrănește pe ea însăși. De cele mai multe ori, depresia provoacă mai multă depresie.”

🗣 „În vremuri de îndoială și anxietate, atitudinile pe care oamenii le manifestă în viața de zi cu zi, în casele lor și în munca lor, sunt de o importanță supremă.”

🗣 „Deși suntem capabili să facem acte de bunătate, istoria ne învață că uneori avem nevoie să fim salvați de noi înșine. De nesăbuința sau lăcomia noastră.”

🗣 “Munca e prețul pe care trebuie să îl plătim pentru dreptul de a trăi pe Pământ.”

🗣 “Lumea în care trăim e departe de a fi ideală. Mai devreme sau mai târziu părinții te vor părăsi și nu va rămâne nimeni care să te iubească pentru simplul fapt că exiști.”

🗣 „De-a lungul anilor, cei care mi s-au părut cei mai fericiți, mulțumiți și împliniți au fost întotdeauna oamenii care au trăit cele mai extreme și mai altruiste vieți.”

Crede în Tine!

Lasa un comentariu