Fii un suflet blând chiar dacă ceilalţi sunt răi


Iubește o femeie sensibilă!
Genul de femeie a carei inima se rupe cand vede cățeluși, copii sau bătrâni răniți. O femeie care plânge la finalul trist al filmelor si simte o bucurie profundă asupra celor fericite.

O femeie care îți sărută sufletul in loc de inimă pentru că că știe că sufletul este locul in care se afla tot Universul tău, iar inima este doar o stea. O femeie despre care mulți spun ca este prea sensibilă pentru ca are o inimă fragilă, ușor de ranit (cu toate acestea, oamenii sensibili vor gasi întotdeauna un motiv sa zâmbească indiferent de cat de multe probleme au in viața lor).

Iubește o femeie sensibilă! O femeie care are întotdeauna un zâmbet de oferit tuturor, chiar si atunci cand nu primeste nimic in schimb. O femeie a carei inima se rupe de starea acestei lumi. O femeie care are intotdeauna un cuvant bland pentru cei nefericiti. O femeie care nu se poate uita la cineva care sufera fara sa faca ceva pentru a il ajuta (vezi tu, oamenii sensibili nu vor accepta nedreptate si nu vor accepta sa vada cum o persoana este ranita sau sufera).

Iubește o femeie sensibilă! O femeie care rămâne optimistă chiar si incele mai dificile circumstante ale vietii sale. O femeie a carei putere nu consta in cat țipă, ci in cât de liniștită este. O femeie care este puternică pentru altii. O femeie care este luna care calmeaza in loc de soarele care arde. O femeie care vede ce este mai bun in oameni chiar si atunci cand crezi ca nu ai ce sa gasesti bun la acel om. O femeie care intotdeauna vrea sa ofere ce este mai bun persoanelor pe care ii iubește.

Protejează o femeie sensibilă! Pentru că inima ei este atât de plăpândă, pentru că iubește din tot sufletul, pentru că trăiește fiecare clipă ca și cum ar fi ultima, pentru că tine la oamenii din jurul ei…pentru că este specială. Pentru că își acceptă defectele și pentru că nu îi este teamă să își ceară scuze când greșește.


Fii o femeie sensibilă!
Fii o perna într-o lume plină de pietre și momente grele! Fii un suflet blând chiar dacă ceilalți sunt răi! Fii aceea persoană! Pentru că persoane de acest gen sunt tot mai rare și mai prețioase.

Crede în Tine!

Lasa un comentariu