Maison Nature  –  Inspirat din artă şi natură


O seară obișnuită de început de toamnă, îmi creez atmosfera potrivită și încep să aștern cuvinte despre un gând care se trezește de fiecare dată când vreau să mă relaxez – lumânările parfumate. 

Îmi plac și le folosesc aproape zilnic, cu gândul de a crea o atmosferă de poveste și a mă relaxa după o zi lungă, termene limită, liste de „to do” și zgomot de fond.

Lumânările parfumate nu împraştie doar o aromă atrăgătoare, ci schimbă şi aspectul locuinţei, conferind un look elegant, sofisticat şi relaxant.

În plus, sunt accesoriul perfect pentru o baie relaxantă cu spumă, atunci când vrei să-ţi imaginezi că te afli într-un spa.

Lumânările parfumate sunt o idee minunată de cadou în orice perioadă a anului, dar mai ales toamna și iarna, când creează o atmosferă cozy în orice loc le-ai pune.

Cum unul dintre lucrurile pe care îmi place să le fac este să împart cu cititorii blogului micile mele descoperiri, sunt fericită şi entuziasmată să scriu astăzi despre Burca Monica, o tânără originară din Republica Moldova care locuieşte în prezent la Cluj
şi proiectul său de suflet Maison Nature  – o poveste magică despre lumânările sale parfumate.

Turnate manual cu grijă deosebită

Din pasiune pentru decor şi frumos, au luat naştere lumânările Maison Nature turnate manual din ceară din soia. Sunt alegerea ideală pentru a aduce o notă romantică fiecărei încăperi. Ambianţa şi caldura fiecărei case sunt aduse de aceste lumânări magice-obiecte de decor ce o îmbracă fumos şi îi conturează o personalitate specifică.

Fiecare lumânare Maison Nature este unică, turnată manual, folosind un amestec natural din ceară de soia și parfumată cu un parfum special creat pentru lumânări.

O gamă variată de modele: de la cele florale, la modele realizate în boluri de piatră, modele cu arome intense, modele sculpturale sau minimaliste. 

Fie că îți dorești o lumânare parfumată de care să te bucuri chiar tu sau că îți dorești să oferi un cadou deosebit celor dragi ție, te invit să încerci creațiile Maison Nature.

— “ Maison Nature este o simbioză între artă şi natura, care oglindeşte anumite laturi ale personalitaţii mele. Pentru că omul este o fiinţă complexă, el însuşi fiind o simbioză prin complexitatea sa. Procesul creativ din cadrul acestui proiect este indubitabil o necesitate pentru fiinţa mea.”

Dacă plănuiești un eveniment special și vrei ca toți cei mai dragi oameni ai tăi să-l țină minte, ce-ar fi să oferi lumânări parfumate ca mărturii?

Marturiile Maison Nature sunt însoţite de bilete de mulţumire, pe care sunt inscripţionate data evenimentului şi numele mirilor.  Invitaţii tăi vă vor fi recunoscători dar şi fericiţi pentru ca nu aţi uitat de ei şi pentru faptul că le acordaţi atenţia şi importanţa cuvenită.

Aşadar, dacă doriţi să vedeţi chipurile lor luminate de bucurie şi recunoştiinţă, oferiţi-le acestora cele mai frumoase mărturii şi daruri de la Maison Nature.

Cu o simbolistică aparte, atent turnată, fiecare lumânare Maison Nature spune o poveste şi captează atenţia prin detalii şi eleganţă.

Un strop de romantism, un strop de delicateţe, multă dăruire şi cantitatea perfectă de culoare şi parfum. Aceasta este reţeta Maison Nature pentru a aduce aceste lumânari magice fie pentru tine, fie ca şi cadou pentru persoanele dragi.

Eu m-am îndrăgostit de lumânările Maison Nature, sunt foarte frumoase, elegante,  delicate şi au acel ceva, ceva aparte, sofisticat şi magic, inspirate din natură, menite să răsfeţe simţurile şi să te poarte pe tărâmuri doar de tine ştiute. Este suficient să aprinzi o lumânare, te vei convinge de la primele acorduri!

Apreciez şi promovez creaţiile realizate cu bun gust, de aceea vă recomand din toată inima lumările Maison Nature realizate şi inspirate din natură.

Devin-o şi tu parte din povestea Maison Nature şi alege cele mai frumoase lumânări de decor! Dacă design-ul interior şi decorul sunt elemente cheie ale casei tale, atunci nu trebuie să îţi lipsească lumânarile Maison Nature.

Pentru recomandări în privința acestor lumânări decorative, parfumate, produse pentru home decor, realizate manual şi inspirate din natură, dar şi a celor mai bune oferte, consultanţii Maison Nature vă pot îndruma cu folos atât online pe site(www.crafty.ro/MaisonNature), cât şi pe pagina lor de Facebook(www.facebook.com/MaisonNatureRomania).

Recomand cu drag!

Crede în Tine!

Lasa un comentariu