Cabina foto ZOOMeria – amintiri de neuitat!


Fotografia este o capsulă a timpului, în care am înghesuit amintiri la care ne întoarcem mereu cu nostalgie.

Sunt momente pe care ne dorim să le păstrăm pentru totdeauna în amintire, de aceea fotografiile au un rol esențial în viața noastră. Clipele prețioase pe care le petrecem alături de familie sau de prieteni, fericirea din ochii îndrăgostiților sau zâmbetul drag al copilului nostru, toate pot fi capturate în imagini pe care le regăsim de câte ori ni se face dor de trecut.

Cum unul dintre lucrurile pe care îmi place să le fac este să împart cu cititorii blogului micile mele descoperiri, sunt fericită şi entuziasmată să scriu astăzi despre Cabina foto ZOOMeria o poveste magică despre cum poate presăra fericire, magie, momente unice şi amintiri la care ne intoarcem mereu cu nostalgie.

Cabina foto reprezintă un trend şi este un must have atunci când vine vorba de petreceri, iar dacă vorbim despre cele de nuntă, photobooth-ul este un element nelipsit pentru o seară pe care vrem să ne-o amintim pentru totdeauna!

Dacă se apropie un eveniment important și ești în căutare de idei pentru petrecere şi îţi doreşti să aduci o notă unica evenimentului tău iţi recomand cu drag o Cabină foto.  Restaurant, fotograf, decor, muzică, băutură, petrecerea în sine, toate acestea reprezintă elemente de bază pentru o nuntă ca la carte, dar totuși micile detalii sunt cele care fac cu adevărat diferența!

O nuntă ideală este greu de obținut, însă, dacă se iau în calcul anumite criterii, participanții la nunta respectivă se vor simți atât de bine, încât vor considera că au luat parte la cea mai frumoasă nuntă din viața lor.

Unul dintre acestea, devenit trend între timp, este cabina foto pentru invitații la nuntă.

De ce? Pentru simplul motiv că cea mai importantă zi din viața unui cuplu trebuie imortalizată, iar invitații la nuntă simt – prin intermediul unui Photo Booth bine pus la punct – că își lasă amprenta asupra evenimentului și altfel decât cu prezența și cu plicul.

Ce oferă Cabina foto ZOOMeria?

Cabina foto ZOOMeria oferă divertisment și suveniruri, în același timp. Ajută la crearea de imagini uimitoare, fără efort. „Sparge gheața” și oferă multe zâmbete pe parcursul petrecerii!

Asistență foto în timpul evenimentului

Tot timpul va fi cineva lângă cabina foto. Deși echipamentul este touch-screen și are un program intuitiv, nu trebuie să îți faci griji că invitații nu vor ști să o folosească sau că ceva se poate defecta, cineva va fi tot timpul acolo în caz că este nevoie.

Fundal foto profesional

Poți alege dintr-o gamă de fundaluri foto profesionale care să se potrivească temei aleasă pentru nuntă.

Accesorii amuzante gratuit

La pachet cu cabina foto vin și accesoriile amuzante. Ochelarii, pălării, măști și propsuri care vor distra invitații. Iar colecția noastră se schimbă permanent. Desigur, poți aduce și propriile tale accesorii.

Benzi magnetice pentru poze

Pe spatele pozelor pot fi lipite benzi magnetice la cerere. Invitații pot lipi pozele pe orice suprafață metalică și își vor aminti cu drag de petrecerea ta ori de câte ori le vor privi.

Am colaborat cu Cabina foto ZOOMeria pentru cel mai frumos eveniment din viaţa mea – nunta mea şi am fost surprinsă într-un mod în care nu mi-am imaginat, peste aşteptarile mele.

Sunt minunaţi şi magici şi tocmai de aceea îi recomand cu drag şi din toată inima pentru că sunt speciali şi unici pentru că munca lor este pasiune și pentru că pun accentul pe profesionalism.

Crearea unui eveniment memorabil implică oameni pasionați, dedicați și creativi. Echipa Cabina foto ZOOMeria vă garantează un eveniment de poveste pentru că fac totul din pasiune.

Experienţa aceasta o voi păstra mereu întimpărită în memorie dar şi în suflet!

Țin să le mulțumesc frumos pentru, profesionalismul, devotamentul lor și pentru momentele surprinse și imortalizate. Este fantastic cum au reușit să transpună povestea noastră în fotografii și mai ales că ne-a întipărit în suflet amintiri atât de dragi.

Mulţumesc Cabina foto ZOOMeria!

Cu siguranță vom colabora și la alte evenimentele importante din viața noastră și vă vom recomanda şi altora. 

Aşadar, pentru a aduce o nota unica evenimentului tau, recomand din toată inima Cabina foto ZOOMeria, pentru că întotdeauna ii recomand pe cei mai buni!

Pentru mai multe imagini pline de inspirație puteți intra pe pagina lor de Facebook, Instagram sau pe site-ul lor unde găsiți și datele de contact.

Facebook: facebook.com/ZOOMeria

Website: www.zoomeria.ro

Crede în Tine!

Lasa un comentariu