Man of God – Omul lui Dumnezeu


,,Slujitorul (omul) lui Dumnezeu” înfățișează încercările și necazurile Sfântului Nectarie în timp ce suportă ura nedreaptă a dușmanilor săi în timp ce predică Cuvântul lui Dumnezeu.

Nektarios a fost dezbrăcat de biserică și exilat din Egipt, dar a continuat să aibă grijă de săraci, să învețe fetele țărănești să citească și să scrie și a înființat o mănăstire pe insula grecească Eghina, care continuă să atragă vizitatori.

În ciuda eforturilor instituției religioase de a-l discredita și de a-i demonta lucrările bune de-a lungul deceniilor, mănăstirea Sf. Nectarie din Eghina rămâne un far pentru pelerini.
Până și ultimul său moment pe pământ a fost folosit pentru a-l ajuta pe altul: la moartea lui, lenjeria lui Nektarios a fost scoasă și, când a căzut peste bărbatul paralizat în patul de spital de lângă el, bărbatul s-a ridicat să meargă.

Filmul a fost realizat în colaborare cu Mănăstirea Vatoped din Sfântul Munte Athos.


Am vizionat acest film, excepțional și emoțional, despre viața Sfântului Nectarie de la Eghina.
Filmul se află în Cinema din această zi, nu ezitați să mergeți să îl vedeți. Îl găsiți și pe internet.
În acest film veți vedea adevărata răbdare și smerenie al acestui om al Bisericii lui Hristos, Nectarie Taumaturgul. A fost calomniat la maximum de oamenii vremii de atunci, până și de frații lui ierarhi.

Vă invit să urmăriți acest film !
Trebuie văzut!!! Il recomand din toată inima!

Crede în Tine!

Lasa un comentariu