BuzduBijoux – locul dorinţele transpuse în bijuterii de suflet purtate cu dragoste


„Unele bijuterii trezesc emoții. Acel aspect al unei bijuterii mă interesează.” Ann Demeulemeester

Cu laptopul pe picioare, cu cafeaua lângă mine, cu muzica lui Eurythmics – Sweet Dreams în urechi, mă pregătesc să vă povestesc despre Andreea, un suflet atât de frumos şi special care m-a cucerit instantaneu.

Aşadar, ce bine că avem aşa un subiect frumos despre care să povestim azi: Bijuteriile creatoarei Andreea Paraschiv, realizate sub brandul BuzduBijoux.

Se spune că bijuteriile sunt un lucru foarte personal, deoarece ele spun o poveste despre persoana ce le poartă şi este atât de frumos să îți îmbrățișezi visele din suflet!

Vreau să v-o prezint pe Andreea, însă pentru foarte multă lume, este Buzdu. Un Om cu zâmbetul pe buze şi mereu în căutarea fericirii care consideră că acesta este obiectivul principal pe care noi, oamneii ar trebui să-l avem şi anume să fim fericiți!

Andreea face asta prin propriul mod de exprimare, prin bijuteriile sale personalizate, îi place să daruiască celor dragi, lucruri făcute de ea.

Din dorința de a-şi îndeplini visul de a dărui  fericire s-a născut şi BuzduBijoux. Fiecare bijuterie care pleacă din mâinile sale este gandită, creată şi livrată special pentru persoana care a comandat-o.

Toate bijuteriile BuzduBijoux sunt realizate din suflet, încarcate de emoţie, de frumos şi de momentul fericit care urmează.

BuzduBijoux este un magazin online care a fost creat din dorința de a oferi o experiență inedită în lumea accesoriilor lucrate manual cu pasiune pentru frumos şi cu multă dedicație şi atenție pentru ca totul să iasă perfect.

Dacă iți doreşti să dăruieşti cele mai originale cadouri atunci iți recomand să optezi pentru cadouri personalizate. Orice obiect care este personalizat devine special şi va putea fi păstrat la vedere pentru foarte multă vreme.

Mai mult chiar, dăruind o brățară personalizată, cu nume sau simboluri distinctive, ne arătăm afecțiunea într-un mod deosebit. 

Pandantive personalizate pentru cupluri ca semn de iubire, jumătate de inimioară unde este înscris numele persoanei iubite este unul dintre cele mai frumoase cadouri pe care le poți face sufletului tău pereche. Fiecare pereche de îndrăgostiți are povestea ei, iar mesajele pot lua forme diverse. Lanțurile și colierele personalizate sunt cel mai des dăruite de îndrăgostiți. Dăruirea unui colier din argint personalizat cu mesajul “te iubesc.”   sau un lănțișor din argint cu cel mai drag nume ori cu simpla inițială, este o declarație de dragoste, în care faptele iau locul vorbelor.

Când apare un nou membru în familie. Poți dărui o brățară personalizată cu numele unui bebeluș. La botez. Nașii cumpără tot trusoul copilului și pot dărui amintire și o brățară din argint sau aur gravată, nu neapărat cu nume. Pot personaliza bijuteria cu îngerul păzitor al copilului sau chiar cu o rugăciune.

Tot la botez în locul mărturiilor tradiționale puteți personaliza un pandantiv  bănuț, pe o față fiind numele copilului, iar pe cealaltă o cruciuliță. Astfel, acestea pot fi folosite  drept bijuterii mai târziu și invitații își vor aminti cu drag evenimentul. BuzduBijoux locul  unde dorintele voastre sunt transpuse in bijuterii de suflet, gata sa fie purtate cu dragoste.

„Îmi place să cred că lucrurile se întamplă atunci când este momentul potrivit şi că niciun vis nu este prea mare cand iți doreşti cu adevarat ceva. Acesta este momentul când BuzduBijoux vine în ajutorul vostru cu cele mai frumoase cadouri, indiferent de momentul special pe care vreți să îl marcați. După 12 ani de corporație, mi-am dat seama că sunt alte lucruri mai importante cu impact mai mare asupra noastră şi atunci au început să apară bijuteriile din argint, personalizate pentru fiecare în parte. Dorințele voastre sunt transpuse în bijuterii de suflet, gata să fie purtate cu dragoste.
În cea mai noua colecție, vei putea găsi bijuterii gravate cu scrisul de mâna al copilului. Sunt Minunate! Sunt amintiri de neprețuit.  Bijuteriile cu fotografia persoanei dragi şi banuții din argint pentru Mot & Botez, sunt modelele cele mai căutate şi purtate.”

Andreea are o frumosă prințesă de aproape 9 ani, care este viața şi inspirația ei, dar şi un minunat soț, fară de care nu ar fi fost unde este acum deoarece îi este cel mai mare susținător şi critic în acelaşi timp.

Iubeşte să călătorescă, să petreacă timp cu familia şi prietenii, nu în ultimul rând să zâmbească şi să se bucure de tot ce este frumos în jurul său.

Aș mai putea adauga multe, însă vă las pe voi să o cunoașteți pe Andreea Paraschiv şi pagina ei BuzduBijoux.

Îți mulțumesc, draga mea Andreea pentru toată răbdarea și pasiunea cu care ne-ai încântat. Îți mulțumesc că am avut oportunitatea să povestesc şi altora despre marea ta pasiune!

www.facebook.com/BuzduBijoux

Recomand cu încredere!

Crede în Tine!

Lasa un comentariu